Evenement 15-02-19 : Vrijdag 15 februari: Reis naar je Krachtdier


Vrijdag 15 februari: Reis naar je Krachtdier

Houder:
Antoinette Heij
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 15 februari 2019
  Locatie:
Centraal Wonen Het Punt in Wageningen
Tijd:
Van 11:00 tot 13:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Op aanvraag
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlila-inspireyourlife .nl

Door mijn inwijdingen van de Paqo’s uit de Q'ero gemeenschap in Peru en begeleiding van diverse sjamanen, kwam ik aanraking met het sjamanistisch reizen. Ik werd hier zo enthousiast over en geïnspireerd door, dat ik het sjamanistisch reizen ben gaan leren. Door eerst zelf een reis te ervaren en onder begeleiding het reizen voor mijzelf en een ander te leren, heb ik al mooie ontmoetingen mogen meemaken, vooral de ontmoeting met mijn Krachtdier die mij begeleid bij het reizen.

Wat zijn nu Krachtdieren?
Krachtdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Krachtdieren kunnen een gids of een helper voor je zijn en je beschermen in de spirituele wereld en in je dromen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren.
Je krijgt in je leven met meerdere krachtdieren te maken. Hoewel meestal maar één Krachtdier zich het sterkst in je leven manifesteert (Levensgids), spelen anderen wel degelijk een rol.
Je kunt bijvoorbeeld ook een Krachtdier hebben voor één bepaalde dag (Boodschapper), of een krachtdier kan je bijstaan gedurende een moeilijke periode in je leven (Reisgids).

Verder heeft elk dier je iets unieks te bieden. Allereerst ga je een begripvolle relatie met je krachtdieren ontwikkelen, want je kunt er alleen mee communiceren als je hen respectvol behandelt en hun manier van in het leven staan leert begrijpen.
Het ‘Medicijn’ van je krachtdieren gaat pas in je werken wanneer je jouw krachtdieren eert en respecteert. Hoe groter je respect, hoe belangrijker de plaats is die je jouw krachtdier in je leven geeft, en hoe machtiger en effectiever hij wordt.
Door je te verdiepen in je Krachtdieren kun je ontdekken wat voor soort 'Medicijn' het dier je te bieden heeft en hoe het je kan helpen in jouw eigen leven. Het is belangrijk om te beseffen dat elk dier als het ware zijn unieke eigenschappen heeft. Dit gaat op voor alle dieren, dus ook de allerkleinste dieren, zoals bijv een vlo of een vlieg.

Waar kan een krachtdier mee helpen?
Een krachtdier helpt je met jezelf te vinden. Het helpt je inzicht te geven in je eigenschappen, zowel je goede eigenschappen als je schaduwkanten en valkuilen. Het helpt je je intuïtie te volgen. Een krachtdier kan je ook helpen te healen. Onder begeleiding van een ervaren sjamaan kan je in de benedenwereld jouw krachtdier om hulp vragen voor een healing.

Wil je ook weten wat jouw Krachtdier is met welke boodschap?
In afstemming op jou en onder begeleiding van de drum ga ik op reis naar de benedenwereld om een wonderbaarlijke ontmoeting voor jou te stimuleren. Door de drum kom ik in een soort van trance, waardoor de deur naar de benedenwereld wordt geopend. Welk krachtdier zich laat zien hangt dan af van de situatie en eventuele vraag, die we samen van te voren afspreken.
Ook is een combinatie mogelijk met een Inca-healing. Zie voor meer informatie hierover bij het evenement Healing volgens een traditionele geneeswijze uit Peru.

Verzorgd door: Antoinette Heij
Datum: vrijdag 15 februari
Tijd: 11:00 tot 13:00 uur
Locatie: Centraal Wonen Het Punt, Leeuweriksweide 144 in Wageningen
Voor info en aanmelden: infoatlila-inspireyourlife .nl