Evenement 24-02-20 : Midweek Luisteren Naar Je Pen - schrijven als ingang tot persoonlijke groei


Midweek 'Luisteren Naar Je Pen' - schrijven als ingang tot persoonlijke groei

Houder:
Zinexprez
  Provincie:
Utrecht
Datum:
maandag, 24 februari 2020 - donderdag, 27 februari 2020
  Locatie:
Boerderij Katteveld - Werkhoven
Tijd:
Start 17.30 uur (24/02) en einde 12.00 uur (27/02)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 310,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

zinexprezatgmail .com

Door de ruis van alledag raak je makkelijk het contact met jezelf kwijt. Hoe je dit denkt te kunnen herstellen, verschilt van persoon tot persoon. Een manier om in contact te blijven met jezelf is door middel van schrijven.

'Luisteren naar je pen' is een verfrissende manier van dagboekschrijven en zal jou op een speelse manier uitlokken tot schrijven. Je maakt kennis met een heel scala aan creatieve schrijftechnieken waarmee je steeds in korte tijd persoonlijke stukjes tekst op papier zult weten te zetten. Teksten waarmee je een moment vastlegt, een gedachte of gevoel nader onderzoekt, terugblikt, enzovoort.

Het gaat er bij deze cursus niet om hoe goed je schrijft, maar dat je schrijft. Met een scala aan korte schrijfoefeningen zet je jezelf centraal: je gebruikt je pen als het ware als een ingang naar jezelf. De technieken die je leert kun je na de cursus eindeloos herhalen. Zodat je zelf in staat bent om ook dan je woorden te laten stromen.

Wil je eerst weten of de cursus wat voor je is? Zinexprez organiseert regelmatig een introductieworkshop van 'Luisteren naar je pen'. Waar je kunt proeven aan deze inspirerende cursus.

Locatie:

De driedaagse cursus met 3 overnachtingen vindt plaats op een boerderij in Werkhoven, Provincie Utrecht. De boerderij is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden, er scharrelen kippen rond en met een beetje geluk zie je misschien ook wel de geboorte van een kalfje. In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er regelmatig ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland of het knusse Werkhoven te bezoeken. Per cursus is er plek voor zes gasten. Bobbie, de hond van de cursusleider, is ook aanwezig. 

Kosten:

De prijs is op basis van verblijf in een tweepersoonskamer (310 euro). Dit is inclusief cursusmateriaal, wifi, bed- en badlinnen, alle maaltijden en consumpties. Na je reservering neemt Corrie Gramser contact met je op om de aanmelding verder af te stemmen.

 

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo. Corrie Gramser is een gecertificeerd cursusleider van deze cursus.