Evenement 01-06-19 : Introductieworkshop Luisteren Naar Je Pen - schrijven als ingang tot persoonlijke groei


Introductieworkshop 'Luisteren Naar Je Pen' - schrijven als ingang tot persoonlijke groei

Houder:
Zinexprez
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 1 juni 2019
  Locatie:
Zinexprez - Hilversum
Tijd:
14.00-16.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

zinexprezatgmail .com

Door de ruis van alledag raak je makkelijk het contact met jezelf kwijt. Hoe je dit denkt te kunnen herstellen, verschilt van persoon tot persoon. Een manier om in contact te blijven met jezelf is door middel van schrijven.

'Luisteren naar je pen' is een verfrissende manier van dagboekschrijven. Je maakt kennis met een heel scala aan creatieve schrijftechnieken waarmee je steeds in korte tijd persoonlijke stukjes tekst op papier zult weten te zetten. Teksten waarmee je een moment vastlegt, een gedachte of gevoel nader onderzoekt, terugblikt, enzovoort.

Zinexprez organiseert in Hilversum regelmatig een introductieworkshop van 'Luisteren naar je pen'. Waar mensen kunnen proeven aan deze inspirerende cursus. Je kunt de workshop zien als een losse op zichzelf staande activiteit, leuk om een keer mee te maken. Of je gebruikt de workshop om te bepalen of je misschien de volledige cursus wilt gaan doen. De technieken die je bij de volledige cursus leert kun je na afloop eindeloos herhalen. Zodat je zelf in staat bent om ook dan je woorden te laten stromen.

De volledige cursus wordt gegeven in zes losse dagdelen of als midweek/weekend.

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo. Corrie Gramser is een gecertificeerd cursusleidster van deze cursus.