Evenement 07-10-19 : Midweek schrijfretraite - vind de rust om te schrijven


Midweek 'schrijfretraite' - vind de rust om te schrijven

Houder:
Zinexprez
  Provincie:
Utrecht
Datum:
maandag, 7 oktober 2019 - donderdag, 10 oktober 2019
  Locatie:
Boerderij Katteveld - Werkhoven
Tijd:
Start 18.30 uur (7/10) en einde 21.00 uur (10/10)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50,00 + 1 keer maaltijd verzorgen
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

zinexprezatgmail .com

Door de ruis van alledag raak je makkelijk het contact met jezelf kwijt. Hoe je dit denkt te kunnen herstellen, verschilt van persoon tot persoon. Een manier om in contact te blijven met jezelf is door middel van schrijven. Jammer genoeg komen mensen er vaak niet aan toe om er tijd voor te nemen. Een tijd geleden deed ik een oproep met de vraag wie er interesse had om een paar dagen ongestoord te komen schrijven in de boerderij die ik altijd huur voor mijn cursussen. Hier bleek veel animo voor te zijn. Daarom bied ik dit nu aan, in een betaalbare vorm.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de boerderij is plek voor zes gasten op drie tweepersoonskamers (allemaal met eenpersoons bedden). Iedereen betaald 50 euro voor het verblijf. Zelf zorg ik elke ochtend voor het ontbijt en elke gast neemt de verzorging van een van de zes lunch- of avondmaaltijden voor zijn rekening in de vorm van een eenvoudig gerecht. De maaltijden zijn de momenten waarop we dingen kunnen uitwisselen, voor de rest van de tijd laten we elkaar met rust zodat iedereen ongestoord kan schrijven aan eigen werk.

Locatie:

De schrijfretraite / korte schrijfvakantie met 3 overnachtingen vindt plaats op een boerderij in Werkhoven, Provincie Utrecht. De boerderij ligt direct aan de Kromme Rijn en is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Je zult zien hoe de koeien gemolken worden, er scharrelen kippen rond en met een beetje geluk zie je misschien ook wel de geboorte van een kalfje. In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust schrijven. En heb je zin in een frisse neus, dan stap je de deur uit en staat op het platteland. Per midweek is er plek voor zes gasten. Bobbie, de hond van inititatiefnemer Corrie, is ook aanwezig. 

Kosten:

De prijs is op basis van verblijf in een tweepersoonskamer (50 euro). Dit is inclusief btw, bed- en badlinnen, op een na alle maaltijden (eentje verzorg je namelijk zelf) en koffie/thee. Na je reservering neemt Corrie Gramser contact met je op om de aanmelding verder af te stemmen.