Evenement 21-06-20 : Buitenyoga met live harp muziek en ukelele mantras


Buitenyoga met live harp muziek en ukelele mantras

Houder:
Tuszenhemelenaarde
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 21 juni 2020
  Locatie:
Bala Huizen
Tijd:
11.30 - 12.45
  Google Maps:

Namaste mijn naam is Chantal en ik geef elke dinsdagavond 18.30 en zondagochtend 10.30 yogalessen, buiten bij Bala Huizen. Dit alles onder het genot van live harpmuziek + ukelele en zonnestralen. Mijn yogalessen typeren zich in een de verbinding die

Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Infoattuszenhemelenaarde .nl

Namaste mijn naam is Chantal en ik geef elke dinsdagavond 18.30 en zondagochtend 10.30 yogalessen, buiten bij Bala Huizen. Dit alles onder het genot van live harpmuziek + ukelele en zonnestralen. Mijn yogalessen typeren zich in een de verbinding die wordt gemaakt met de yogafilosofie, spiritualiteit en de mythologie achter de houdingen, de asana's.

Yoga is zoveel meer dan alleen maar asana's, het is de verbinder tussen lichaam,geest en ziel. In mijn lessen gebruiken we het lichaam om in de asanas te komen en vanuit die ervaring tot inzichten te komen, op deze manier voel je de intentie en energie van de houdingen.
Door verschillende houdingen aan te nemen en doorvoelen leer je de wereld om je heen beter te begrijpen. Je kruipt namelijk in de rol van bijvoorbeeld krijger, iemand die onbevreesd is.
Door die houding neer te zetten fysiek stap je al in deze rol, met de filosofie en mythologie erachter ga je daadwerkelijk doorvoelen.
Zo breng je tegenstellingen samen, je bent namelijk niet afgescheiden van die emotie/eigenschap (je staat er namelijk op dat moment midden in). Elke vorm die je wel of niet denkt te bezitten kan je in yoga belichamen. Yoga brengt je in je lichaam en dat wat speelt in je interne wezen bubbelt naar boven als je beweegt en ruimte schept. Ik vind het een groot cadeau jou hierin te mogen geleiden en te laten ervaren.. De yogastromingen die worden toegepast zijn poweryoga (vanuit Ashtanga) en Vinyassayoga.
In de savasana ervaar je een eindontspanning met live harp muziek en aromatherapie. Kortom Yoga voor bewuste yogi's die d.m.v yoga een reis naar en door zichzelf willen maken.
Jullie zijn van harte welkom.

Aanmelden kan ook via infoattuszenhemelenaarde .nl
Kosten: €10 per les
Locatie BALA Huizen
TROMPSTRAAT 1
Bij aanmelding krijg je van mij bericht hoe wij omgaan met de Covid19 richtlijnen, middels protocol e.d.

Sporten in groepsverband en daarbij helaas ook yoga is nog niet volledig toegestaan onder de huidige maatregelen. Buiten sporten mag onder strikte voorwaarden en verschilt per gemeente. Bewustzijncentrum Bala heeft gelukkig toestemming van de gemeente gekregen om buiten binnen het eigen terrein lessen te verzorgen. Dat is heel fijn want zo kunnen er weer lessen, zonder zorgen of het wel of niet mag, verzorgd worden. Vanaf 1 juni starten mijn lessen weer, maar dan buiten! ik heb er zin in.