Evenement 30-01-20 : Angelic Healing with Gemstones


Angelic Healing with Gemstones

Houder:
Ine Suiker, hoofdleraar Whitetime Nederland
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 30 januari 2020 - vrijdag, 31 januari 2020
  Locatie:
Aardeschool Boekel
Tijd:
van 10 tot 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
675,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ineataardeschool .nl

Angelic Healing with Gemstones 

De Angelic Healing met kristallen gaat hand in hand met de Board of Angels. Het maakt het Board of Angels compleet, maar kan ook als een aparte cursus gegeven worden. Er zijn Engelen Tekens die ons op veel gebieden kunnen helpen, zoals met vrede en rust in het leven, echt leven , het leven balanceren en harmoniseren, sterker worden in het leven.

Op het Angel Healing Board worden 36 verschillende Kristallen gebruikt die elk een eigen plaats krijgen op het Board. Bij aanmelding van de cursus worden de kristallen bekent gemaakt, zodat je ze zelf kunt verzamelen voor deze cursus.

De genezing door dit Board gaat veel dieper in het lichaam, het heeft een positief effect op de extreem kleine niveaus in alles en iedereen. De energie van de Oneindigheid spiraal kan de tekortkomingen en de hiaten die we mogelijk binnen in ons hebben herstellen en opvullen.

Er zijn 6 edelsteen leggingen in de engelachtige genezing cursus die veel spirituele doeleinden geven, zoals contact met gidsen, wees duidelijk wat we willen in het leven, opent herinneringen, universeel contact, hogere inzichten, en nog veel meer.

Je leert ook nog in deze cursus 5 Engelen Tekens te gebruiken en kunt een Engelen Meditatie ontvangen met edelstenen-Engelachtige genezing en een speciaal Teken om je Hoogste ultieme hogere zelf te zoeken en te vinden.

En je leert oneindigheids (infinity) water te maken, dat je voor alles kunt gebruiken, maar vooral om het lichaam te herstellen. Dit water kun je in al je drankjes doen, maar ook op voedsel druppelen, of zelfs in je tuin, in het water van je huisdieren en nog veel meer.

Meer over de Board van Engelen... http://www.aardeschool.nl/AngelicHealingGems.php