Evenement 02-03-19 : Weekend Workshop Ontwikkel jezelf als Medium


Weekend Workshop Ontwikkel jezelf als Medium

Houder:
Ingrid Nijhuis en George Wyllie
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zaterdag, 2 maart 2019 - zondag, 3 maart 2019
  Locatie:
Borne
Tijd:
10.00 - 16.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 195,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatmethartenzielcentrum .nl

WEEKEND WORKSHOP ‘ONTWIKKEL JEZELF ALS MEDIUM’

George Wyllie, Schotland's 'Straight Talking' en internationaal bekend medium komt opnieuw naar Nederland om samen met medium Ingrid Nijhuis uit Borne op 2 en 3 maart 2019 een Weekend Workshop Mediumschap te geven.

George heeft meer dan 15 jaar ervaring als medium, inmiddels meer dan 1000 succesvolle readings gegeven en demonstreert bijna wekelijks in theaters in Schotland en geeft workshops in Schotland en Amerika.

Ontdek en verdiep jouw mediamieke en intuïtieve vermogens, leer nog beter hoe te communiceren met dierbare overledenen en krijg meer vertrouwen daarin. Tijdens de workshop maak je onder meer kennis met jouw gids en je eigen ziel, maak je contact met overledenen in de Spirituele Wereld en hoe je Spirituele Healing door kan geven. Ook oefenen we in het geven van een reading.

Aan het einde van deze cursus heb jij jezelf persoonlijk en spiritueel verder ontwikkeld als medium en meer leren vertrouwen op Spirit. 

Voor de workshop geldt dat je een tweede persoon mee mag nemen voor de helft van de workshop prijs van 195,00*. Deel je de kosten dan is de prijs lager dan 150,00 p.p.

*Prijs voor het weekend is inclusief koffie/thee/iets lekkers/soep/fruit. Neem wel je eigen brood o.i.d. mee.