Evenement 06-10-19 : Ayahuasca Ceremonie


Ayahuasca Ceremonie

Houder:
Manu
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 6 oktober 2019
  Locatie:
Amsterdam West
Tijd:
10:30 - 20:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

lovethelightatgmail .com

 

Ayahuasca is een geschenk uit het Amazone regenwoud. Het brengt je in contact met je innerlijke Zelf, zodat je daardoor met meer verbondenheid kunt groeien in je leven.

Ayahuasca is een brouwsel dat bestaat uit extracten van twee planten. Tijdens een ceremonie drink je twee of drie keer een kleine hoeveelheid hiervan. Door het drinken van Ayahuasca zul je enkele uren kunnen 'werken' aan je eigen transformatie naar een hoger Zelfbewustzijn. 

De 'innerlijke reis' is en blijft een individuele ervaring en kan daardoor iedere keer weer anders uitwerken. Je staat er echter niet alleen voor. Tijdens iedere ceremonie zijn er tenminste drie begeleiders om je bij te staan als je daar behoefte aan hebt. Ook kun je je laven aan de collectieve energie die altijd heel mooi en liefdevol is. 

Meer informatie over mij en mijn benadering van Ayahuasca kun je lezen op mijn website. Ook kun je altijd geheel vrijblijvend meer informatie inwinnen of vragen om een telefonisch consult om je persoonlijke situatie te bespreken. 

 

* aanvang met yoga, ademhalingsoefeningen en geleide meditatie (in totaal plm 1,5 uur)

* Max. 15 deelnemers

* introductie in het Engels

* incl lichte snacks na afloop

* team van 3 ervaren begeleiders