Evenement 22-01-20 : Cursus “De Kringloop van de Ziel”


Cursus “De Kringloop van de Ziel”

Houder:
Gert Jan van der Steen
  Provincie:
Overijssel
Datum:
woensdag, 22 januari 2020 - woensdag, 18 maart 2020
  Locatie:
De Vrij-Katholieke Kerk in Zwolle, Enkstraat 44
Tijd:
20.00 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

sviwatvkk .nl

Cursus “De Kringloop van de Ziel”

De School voor Innerlijk Weten verzorgt een cursus over de kringloop die wij als ziel maken tijdens onze in- en excarnaties.

Besproken worden: ervaringen rondom het sterven, het tussenbestaan en de geboorte, herinneringen aan vorige levens en esoterische en religieuze invalshoeken. Er is veel ruimte voor vragen en discussie. Iedereen kan deelnemen.

De cursus brengt bestaand materiaal in verbinding met de persoonlijke beleving van mensen. Het materiaal is afkomstig vanuit degelijk parapsychologisch onderzoek (vooral naar spontane ervaringen), vanuit gerenommeerde esoterische bronnen en vanuit ervaringen die zijn verkregen bij therapeutische behandelingen. Het bestaat uit overzichten van verschijningsvormen, gericht onderzoek en theorievorming.

De LBL (Life-between-Life) technieken van Michael Newton hebben een schat aan nieuw materiaal opgeleverd, vooral over het tussenbestaan. Dit is nu geïntegreerd met bestaand materiaal zodat de cursus een volledig beeld kan overbrengen.

Docent is dr ir Gert Jan van der Steen, bisschop van de Vrij-Katholieke Kerk in Nederland en oud-hoogleraar Uitwisselingstalen.

De cursus wordt gegeven op 5 avonden, 2-wekelijks in de Vrij-Katholieke Kerk in Zwolle, Enkstraat 44.

Data 22 jan, 5 en 19 feb, 4 en 18 mrt.

De locatie ligt op loopafstand van het NS-station.

Kosten: € 10 per avond, of € 45 bij inschrijving voor de gehele cursus.

Verdere informatie vindt u op www.sviw.nl. U kunt zich daar ook inschrijven via het contactformulier, of via een email naar sviwatvkk .nl.

Telefonisch contact: 0654-774547.