Evenement 01-07-21 : TAROT Spirituele avond max 4 deelnemers €27,50 •Esther Jacobs Medium


TAROT Spirituele avond max 4 deelnemers €27,50 •Esther Jacobs Medium

Houder:
Esther Jacobs medium
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 1 juli 2021
  Locatie:
Praktijk te Kaatsheuvel
Tijd:
19:30 - 21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 27.50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

estherbxatgmail .com

TAROT SPIRITUELE AVOND
Tijdens een TAROT Spirituele avond stem ik af op jullie persoonlijke energie. We nemen de tarot kaarten erbij en gaan zien wat de kaarten je te vertellen hebben. Een stukje verleden•heden•toekomst wordt getoond, je mogelijkheden, je beperkingen, je kansen etc. Je mag je vragenlijst stellen, zelf je kaarten trekken, je zult ervaren hoe bijzonder en pakkend de kaarten x op x bruikbare wijsheid tonen. Na de tarot leggingen sluiten we mooi af met een engelen boodschap en of bloemen boodschap.

Een TAROT legging brengt wat nodig is en iedere deelnemer krijgt voldoende tijd om te reageren en vragen te stellen. Naar keuze sluiten we deze mooie avond af met een korte healing.(inclusief)

TAROT kaarten brengen inzicht, overzicht en uitzicht op ieder facet in een leven. BEWUSTWORDING dat rust en duidelijkheid in hoofd, lichaam en geest brengt.

TAROT brengt Healing en is gericht op het ontdekken van de oorzaken van situaties en zo tot oplossingen te komen. Om zo weer in contact te komen met jezelf en om je bewustzijn weer optimaal te laten stromen. Je bewustzijn te activeren en te vergroten. Je komt weer lekker in je vel, en kan beter omgaan met hetgeen er is.

Door mijn mediumschap, mijn gevoeligheid, neem ik energie en balans en disbalans waar en de TAROT kaarten met hun boodschappen sluiten daarin mooi aan. Door bevestigingen en helderheid wat de TAROT laat stromen ontstaat healing. Deze wijze van Healing is al eeuwenoud en wordt al zover bekend sinds de 15e eeuw toegepast.

DUUR SPIRITUELE AVOND 1,5 uur.

Periodes in een leven kan een Healing via de TAROT veel voor je betekenen zoals duidelijkheid, inzicht, ontspanning, rust in je hoofd, rust in je ziel, hoop, zelfvertrouwen en beter in je vel zitten, dat is allemaal bevorderlijk voor ons zelfhelend vermogen en dus ook bevorderlijk voor ons afweersysteem.

Donderdagavond 1 juli
aanvang 19:30 - 21:00 uur
€27,50 incl koffie/thee/water en wat lekkers
maximaal 4 deelnemers

Lokatie: Mijn praktijk te Kaatsheuvel
Erasstraat 53 - 5171vg
Parkeren gratis aan de straat.

Programma:
Deur open 19:15 uur, koffie staat klaar
Deur dicht 19:30
TAROT Spirituele avond 19:30 - 21:00
Koffie, napraten 21:00 - 21:15 naar wens

Aanmelden via whatsapp/sms 0618665037 of stuur een berichtje, betaling kan bij reservering via de betaallink of contant op de avond.

Kom een avondje ontspannen en ervaar hoe leuk en interessant TAROT kan zijn.

Voel je welkom,
Liefs Esther
http://www.medium-estherjacobs.nl