Evenement 26-09-19 : Ronde Tafel Reading €15 pp Medium Esther Jacobs te Kaatsheuvel


Ronde Tafel Reading €15 pp Medium Esther Jacobs te Kaatsheuvel

Houder:
Esther Jacobs Medium
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 26 september 2019
  Locatie:
Praktijk te Kaatsheuvel
Tijd:
19:30 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

estherbxatgmail .com

Soms moet je gewoon hè. Accepteren dat hoeveel energie, tijd en liefde je ergens aan besteed hebt, het toch niet gaat zoals jij dat graag zou zien. Houdt de belangrijke dingen goed en laat de negatieve los of focus en probeer er een goede les uit te ervaren.

Spirit ziet meer en kent jouw blokkades, Spirit weet dat er meerdere wegen zijn voor jou die jij kan bewandelen. Jouw spirituele gidsen kunnen jou laten zien waarom jouw pad niet liep zoals jij wilde en tegelijk kunnen zij jouw mogelijkheden laten zien en wat jij zelf er voor kan doen om jouw leven te leven zoals jij wil, of liever gezegd, wat jouw ziel, dus jij, echt wil.

Kom deze avond bij mij op reading en schuif aan tafel met in totaal 5 deelnemers, even gezellig koffie/thee of water en daarna muziek aan, we gaan dan even ontspannen in de energie, de helende power van de spirituele wereld. Als empatisch medium leg ik verbinding met jouw energie en met jouw gidsen in de spirituele wereld en zo ontstaat communicatie.
Je krijgt inzicht, kennis, antwoorden, je mag vragen stellen, blokkades lossen op, rust, healing, je kan weer verder.
Wil je graag ook nog een boodschap van iemand ontvangen die al over(leden) is, dat kan ook op jouw verzoek, wanneer je dat graag wil, maar dat hoeft niet.

Een RONDE TAFEL READING is een bijzondere gebeurtenis, het zien hoe anderen hun reading ontvangen geeft een gevoel van herkenning, warmte, samenzijn, je bent niet alleen. Ervaar hoe anderen ook inzicht, kracht en wijsheid ontvangen wanneer jij jouw reading ontvangt. Het is altijd BIJZONDER wie en hoeveel mensen aan tafel schuiven, het is ook altijd bijzonder dat mensen met dezelfde levenservaringen en dezelfde vragen elkaar hier 'toe-vallig' treffen op een Ronde Tafel avond. Je verhaal wordt herkend, door de andere deelnemers ieder in een andere fase... Er wordt geluisterd naar je zieleroep, de avond sluiten we af met voor ieder een liefdevolle engelen kaart, deze bevat een mooie boodschap, een geluks Tool voor jou persoonlijk.