Evenement 21-03-20 : Klankmeditatie-Concert met buikdansact vooraf en op het einde


Klankmeditatie-Concert met buikdansact vooraf en op het einde

Houder:
The Sound Healing Travelers / Bellydance Rakisa & Deirdre Zoë
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 21 maart 2020
  Locatie:
Dans!Zaanstad te Zaandam
Tijd:
19:00 uur tot 20:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
cultuur
persoonlijke groei
  E-mail:

mariskaatrakisa .nl

Meditatieve en helende klanken in concert door The Sound Healing Travelers op zaterdag, 21 MAART 2020 van 19:00 u. tot 20:30 u. in Dans!Zaanstad,  Oostzijde 422E, 1508 EX ZAANDAM (NL).

Als special act vindt er aan het begin en aan het einde van dit concert een korte buikdans uitvoering plaats door " Bellydance Rakisa en Deirdre Zoë 

De entreeprijs voor dit klankconcert bedraagt € 17,50 per persoon.

 Van tevoren aanmelden per e-mail is noodzakelijk i.v.m. de plaatsen.

 Voor nadere informatie en/of aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar: mariskaatrakisa .nl

A.u.b. plaats en datum van dit concert erbij vermelden.

De klankschalen, snaren-, blaas- en percussie-instrumenten alsmede intuïtieve zang, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen. De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra's en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuitief improviserende manier gewerkt wordt.

http://www.klankhealingconcert.nl/page/the-sound-healing-travelers