Evenement 08-12-19 : Sound Healing Travelers klankconcert te Lottum (nabij Venlo)


Sound Healing Travelers klankconcert te Lottum (nabij Venlo)

Houder:
The Sound Healing Travelers
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 8 december 2019
  Locatie:
Huys Kaldenbroeck, Kaldenbroek 1c, 5973 RJ Lottum
Tijd:
15:30 uur tot 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

j .kremerathetnet .nl

HELENDE KLANKEN IN CONCERT door The Sound Healing Travelers op zondag, 8 DECEMBER 2019 van 15:30 u. tot 17:00 u. in Huys Kaldenbroeck, Kaldenbroek 1c, 5973 RJ LOTTUM (NL).

De entreeprijs voor dit klankconcert bedraagt € 15,-- per persoon. Van tevoren aanmelden per e-mail is noodzakelijk i.v.m. de plaatsen.

Voor nadere informatie en/of aanmeldingen kun je een e-mail sturen naar: j .kremerathetnet .nl

A.u.b. plaats en datum van dit concert erbij vermelden.

De klankschalen, snaren-, blaas- en percussie-instrumenten alsmede intuïtieve zang, afkomstig uit verschillende culturen van onze aardbol, kunnen ervoor zorgen dat je helemaal tot jezelf komt en je een diepe innerlijke rust kunt ervaren. Dit is de stilte in jezelf en het rumoer van het dagelijks leven wordt voor anderhalf uur ter zijde geschoven. Tijd om te relaxen en je opnieuw op te laden met pure klank-energie. Je kunt je mee laten nemen op de klank en zo je eigen innerlijke klankreis maken, waarin je jezelf kunt ont-moeten en wellicht tot nieuwe inzichten kunt komen. De klanken werken tevens zeer ontspannend en heilzaam. Laat je meevoeren in de wereld van de meditatieve klanken, om even alle beslommeringen van het dagelijks leven te vergeten en je chakra's en meridianen op te laden middels de klank-aanraking. Geen enkel van deze concerten is exact gelijk aan een voorgaand concert, omdat er altijd op een intuitief improviserende manier gewerkt wordt.