Evenement 21-10-19 : Amygdala Retraining Program


Amygdala Retraining Program

Houder:
Joost van den Berg
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 21 oktober 2019 - donderdag, 24 oktober 2019
  Locatie:
De Vlierhof -Keeken (D)
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 350-500
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatquantumpersonal .com

Oververmoeid? Geen herstel na inspanning? Gevoel dat je harde schijf vol is? Kom dan naar de Amygdala Retraining Program op de Vlierhof!

Herstel is mogelijk voor mensen met fysieke- en emotionele klachten als ME/CVS, fibromyalgie, energiegebrek, stress, perfectionisme, burnout, laag zelfbeeld, angsten, faalangst, prikkelbaar darmsyndroom, chronische pijn, hoge bloeddruk en slaapproblemen. Onbewuste chronische stress houdt vermoeidheid en tal van andere klachten in stand. Joost van den Berg, eigenaar en trainer van Quantum Personal heeft de training ontwikkeld om deze vicieuze cirkel te doorbreken is. Om gezondheid terug te krijgen, dient deze chronische stressrespons gestopt te worden. Dit lukt helaas niet via je bewuste brein: positief denken, wilskracht of hard je best doen blijkt niet voldoende om verandering te bewerkstelligen. In de training leer je rechtstreekse signalen te sturen naar het onbewuste brein, waardoor de chronische stressrespons wel gestopt wordt.

De Amygdala retraining program biedt de sleutel waarmee de ervaring van geluk, welzijn en gezondheid optimaal kan worden aangewend door de chronische stressrespons te stoppen.

Daarnaast is er volop tijd voor jezelf om de Vlierhof volop te beleven. De training is een perfecte mix van uitleg, de tools zelf toepassen, dansen in vrijheid, sauna, kampvuur, bewegen met aandacht, natuurbeleving en persoonlijke sessies.