Evenement 16-07-21 : Mystical Fantasy Fair 16, 17 en 18 juli 2021


Mystical Fantasy Fair 16, 17 & 18 juli 2021

Houder:
Mystical Fantasy Fair 16, 17 & 18 juli 2021
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 16 juli 2021 - zondag, 18 juli 2021
  Locatie:
Hoeve Wetevreden in Heeswijk-Dinther
Tijd:
Vrijdag 16-23, zaterdag 10-23, zondag 10-18
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10
  Website:
Categorie:
beurzen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatmystical-fantasy-fair .com

Triskal Wellness & Art shop uit Rijswijk organiseert de Mystical Fantasy Fair 16, 17 & 18 juli 2021 in Heeswijk-Dinther, Rukven 3.

De Mystical Fantasy Fair is een 3 daagse Fair waarbij we een combinatie maken van spirituele, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. Het zal een festival worden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar je deel kunt nemen aan diverse workshops, waar je 1 of meerdere dagen kunt relaxen, waar muziek en dans zal zijn, waar ook gedacht is aan leuke activiteiten voor kids, waar je lekker wat kunt eten en drinken tussen de workshops door, waar je 1 dag kunt doorbrengen maar ook meerdere dagen doordat je kunt overnachten, waar je je eigen muziekinstrument kunt meebrengen om met anderen muziek te maken bij het kampvuur, dit alles en nog veel en veel meer.

Tussen de workshops en het shoppen door kun je genieten van verschillende muziekoptredens.

Op de Fair kun je onder andere ook genieten van heerlijke vers gemaakte koffie, verschillende soorten thee, wat lekkers erbij, sapjes en ander eten en drinken. In de avonden hebben we o.a. een spectaculaire vuurspuwshow, en veel verschillende optredens van artiesten.

Ook aan de kids is gedacht, er zijn verschillende leuke activiteiten waardoor de kids zich niet zullen vervelen.

Door al deze aspecten te combineren is er voor een ieder wat te vinden en doen. We hopen op deze manier een heel mooi, sfeervol en gezellig festival te kunnen neerzetten.

Voor wie zich het hele weekend wil wentelen in de warme en bijzondere sfeer van deze Fair, is er de mogelijkheid om te blijven kamperen op het terrein. Ook is het dit jaar weer mogelijk om een tipi-arrangement of (nieuw) een hotel tent arrangement  te boeken.

Dit moet je wel even van te voren reserveren.

Kijk voor meer informatie, of om je kaartjes te kopen op www.mystical-fantasy-fair.com.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op onze Mystical Fantasy Fair 16, 17 & 18 juli 2021

Lieve groetjes van ons