Evenement 14-08-19 : 6 wekelijkse meditatieavonden woensdagavond (los te volgen)


6 wekelijkse meditatieavonden woensdagavond (los te volgen)

Houder:
Heiltje van der Ploeg,
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
woensdag, 14 augustus 2019
  Locatie:
Plein 1940-1945 53, Dordrecht,
Tijd:
19.30 - 20.45 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 55,- voor 6X losse avond 10,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

heiltjevanderploegatupcmail .nl

6 (losse) MEDITATIEAVONDEN

Ont-moeten, loslaten en bijtanken. woensdag  17, 24, 31 juni, 7, 14, 21 augustus  1930– 20.45 uur  

prijs:  €  55,= voor 6X, losse avond 10,-last minute korting v.a. 15 juni: voor 6X 50,-, losse avond v.a. woensdag 9,-  (instromen kan altijd, je bent welkom)

Heiltje van der Ploeg, Plein 1940 - 1945 nr. 53 3313CV Dordrecht

In de zomerperiode zullen de meditatieavonden een lekkere zonnige schwung hebben, dus wat luchtiger, maar op een vrolijke manier toch heel intens.

 

Het doel van meditatie is bevriend raken met jezelf: Chögyam Trungpa Rimpocha

Deze avonden heb je de gelegenheid om dingen waar je mee zit, of de situatie waar je in zit en die je wilt veranderen, in evenwicht te brengen. Door er met elkaar over te praten, alles onder woorden te brengen, komt er al beweging in. Je zult merken dat het vaak te maken heeft met “moeten”. Door dit te delen en naar buiten te brengen, begint dit “moeten” al wat zachter te worden.

Het gaat om de bewustwording van vooral de kleine dingen, zoals je lichaamshouding, die je houding naar het leven laat zien, of negatieve overtuigingen die steeds maar weer je leven (donkerder en zwaarder) kleuren, of juist accepteren dat sommige dingen in het grote geheel van je leven zo moeten gaan als ze gaan.

Verschillende meditatie-vormen en bewegingsoefeningen, zijn erop gericht om je steeds zachter te maken, zodat je dat moeten op alle niveaus van je leven makkelijker kunt loslaten. Waardoor je ruimte maakt voor nieuwe, schone en blije energie waar je je mee kunt opvullen of bijtanken.

 

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

Opgeven: heiltjevanderploegatupcmail .nl, of www.heiltjevanderploeg.nl