Evenement 13-12-19 : Amsterdam, Individuele consulten


Amsterdam, Individuele consulten

Houder:
Rob Derksen
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 13 december 2019 - zaterdag, 14 december 2019
  Locatie:
Amsterdam South Health Center
Tijd:
Tussen 10:00 - 18:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatrobderksen .nl

Gechannelde boodschappen en healing.

Duur sessie: 1 uur, Bijdrage: € 75,- 

Tijdens een sessies neem ik ‘een kijkje in jouw energieveld’ en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie brengen. Je gaat ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.

Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

Data:          Vrijdag 13 en zaterdag 14 december

Voor een afspraak kun je bellen op nummer 06 1479 8170