Evenement 21-05-20 : driedaagse ezeltrektocht


driedaagse ezeltrektocht

Houder:
Margometezel
  Provincie:
Overijssel
Datum:
donderdag, 21 mei 2020 - zaterdag, 23 mei 2020
  Locatie:
Zwolle
Tijd:
11:30 uur 21 mei, 19:00 uur 23 mei
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 222,-
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

margohuggersatgmail .com

Ga je mee met deze leuke kudde? Even er helemaal uit?

Drie dagen zwerven over de Veluwe met de ezels Ravel en Rosemunde.

Geheel verzorgde, prachtige tocht met 2 grote ezels. Speciaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, buitenmensen. Je leert met ezels omgaan, hen opladen, met hen wandelen en dat is een zeer speciale en unieke ervaring. Je bent dan helemaal in het hier en nu en vergeet al je dagelijkse beslommeringen. Tijdens deze tocht hoef jij je nergens druk om te maken, want het is een geheel verzorgde, prachtige tocht met ezels die een groot deel van onze bagage dragen.

We starten en eindigen in Zwolle. De eerste dag lopen we naar een boerencamping bij Hattem, over de IJssel, 12 km De tweede dag lopen we dwars over de noordelijke Veluwe, prachtige tocht langs o.a. de Renderklippen en de Tonnenberg, ongeveer 18 km. We kamperen op een camping midden in het bos, er is alleen maar een pomp, verder niks. De laatste dag lopen we via een schitterende route door voornamelijk bos weer terug naar Zwolle, ongeveer 18 km.

Jij draagt je eigen kleding en persoonlijke spullen in een rugzak. Tentjes (2 kg max.) matjes en slaapzakken kunnen op de ezels. Om te zorgen dat de ezels niet overbeladen worden met ons voedsel, draagt ieder ook een klein deel voedsel en plannen we de de tweede dag een winkel in de route.

Begeleiding : Margo, zeer ervaren trektochtenloopster met ezels, ervaring als reisbegeleidster bij SNP natuurreizen. We gaan met de eigen ezels van Margo, ze lopen gegarandeerd in een heerlijk wandeltempo.

Er is plek voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. Prijs 222 euro inclusief overnachting , huur ezels, 2 maal ontbijt, 2 maal avondmaaltijd, 2 maal lunch, alles vegetarisch en eenvoudig.

http://margometezel.nl/ezeltrektocht-zomer-2020/