Evenement 15-09-19 : Mandala tekenen en kleuren


Mandala tekenen en kleuren

Houder:
Energiecentrum het Spiraal
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 15 september 2019
  Locatie:
Energiecentrum het Spiraal
Tijd:
10.30 tot 13.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,- p.p
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatEChetspiraal .nl

Een manier om in contact te komen met jezelf is door mandala’s te tekenen en deze in te kleuren. Dat kunnen heel uiteenlopende onderwerpen zijn. Bij de mandala voelt iedereen zich snel thuis. Bij het inkleuren van de mandala’s leren we geduldig te zijn en dit maakt dat alle dingen die voorheen moeilijk waren steeds gemakkelijker wordt. Het inkleuren van de ervaring van de mandala lijkt op het ’s morgens opschrijven van een droom, ook al schijnt de werking veel dieper te gaan.

Omdat mandala’s alles omvattend zijn, werken ze ook op alles. In feite is de mandala een universeel geneesmiddel voor de ziel. Omdat in een holistische wereldbeeld lichaam, ziel en geest samenhangen, is het inkleuren van mandala’s bij heel wat problemen de aangewezen remedie. In zijn geheel bevordert het mediatief of kleurend bezig zijn met mandala’s de innerlijke concentratie. Wie de weg kwijt is kan hem door middel van de mandala weer terugvinden, ook al is het verband soms helemaal niet logisch te verklaren. Mandala’s inkleuren werkt genezend voor iedere leeftijd. Omdat de mandala alles omvat, kan eenieder zijn eigen thema erin ontdekken en leren om dit op een tot nu toe onverklaarbare wijze te integreren in de totale samenhang van zijn leven. Het middelpunt van de mandala is vergelijkbaar met het middelpunt van je zijn. Daar zit jouw kracht!

Er zijn bestaande mandala’s die alleen ingekleurd hoeven te worden, maar je kunt ook zelf aan de slag om op een ‘vrije’ manier een mandala te tekenen en deze in te kleuren. Er zijn legio mogelijkheden! Wat past (vooral op het moment zelf) bij jou? In wat voor een gemoedtoestand ben je nu? Wat heb je nodig?

Deze workshop wordt gegeven op een zondagochtend van 10.30 tot 13.00 uur. De kosten zijn € 35,- p.p