Evenement 13-10-19 : Paranormale beurs


Paranormale beurs

Houder:
Energiecentrum het Spiraal
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 13 oktober 2019
  Locatie:
MFC de Einder, Someren-Eind
Tijd:
11.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 3,50 p.p.
  Website:
Categorie:
beurzen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatEChetspiraal .nl

Zondag 13 oktober organiseren wij, voor de 15e keer onze paranormale beurs in Someren-Eind.

Op de beurs zitten mediums en coaches, ieder met zijn/haar specialisme maar allen met hetzelfde doel; om er te zijn voor jou!

Wij streven naar een diversiteit aan activiteiten op onze beurs. Want daar ligt volgens ons ook de kracht; ieder mens is uniek en is gebaat bij een passende boodschap/werkwijze EN dat kun je vinden op onze beurs! Je kunt op je gemak rond lopen en zelf komen voelen. Eens kijken bij een van de verkoop stands of kom je voor een boodschap gelegd door een tarotiste, een boodschap via automatisch schrift of via een bijenwastekening of wil je graag een massage? Als je aan jezelf wilt gaan werken en op zoek bent naar een passende workshop of training; op onze beurs kun je informatie vinden! Je kunt vrijblijvend rondkijken en een van onze lezingen bijwonen. Krijg zo een indruk van wat er allemaal wordt gedaan op spiritueel en op aards gebied.

Voel of je iets voelt bij een persoon waar je langs loopt, sta gerust even stil bij een tafeltje om te voelen. Je hebt je antenne niet voor niets gekregen! Jouw gevoel is je belangrijkste meetinstrument. Voelt het prettig, ga er dan met een gerust hart naar toe. Voelt het niet prettig, ga dan naar een andere persoon. Niet iedereen vind hetzelfde ijsje lekker…… We zitten niet allemaal op dezelfde golflengte. Maak altijd een keuze met je gevoel!

Kom je onze beurs ook bezoeken?! Je bent van Harte Welkom!