Evenement 28-03-19 : Massage Meets Movement retraite Sauerland op centrum Savita


Massage Meets Movement retraite Sauerland op centrum Savita

Houder:
Praktijk Rebalancing en Trager Ed Bodewes Groningen lichaamswerk massage en focussen
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 28 maart 2019 - maandag, 1 april 2019
  Locatie:
Savita Winterberg-Niedersfeld Sauerland
Tijd:
do 18 uur - maandag 10 uur
  Google Maps:

In der Burbecke 15 59955 Winterberg-Niedersfeld Duitsland

Bijdrage:
€ €395
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatrebalancing-lichaamswerk .nl

Voorjaars-retraite op centrum Savita in Sauerland 
 
Op een speelse, verrassende manier jezelf en de ander ontmoeten. Ontspannen van 'fysieke', stress-gerelateerde klachten,  bijvoorbeeld aan nek, schouders of rug
 
Gegeven door: Marianne Bakker, Dru yoga en meditatie docent uit Zwolle en Ed Bodewes, therapeut en docent Rebalancing® en Trager® Approach lichaamswerk, ontspanningsmassage en Focussen uit Groningen. Zij geven deze retraite voor de 5e keer op Savita.

 

Voel de groeikracht van de lente in je eigen lichaam. 
Vindt rust en stilte in jezelf en doorbreek oude patronen.

In het programma staan ontspanning van lichaam en geest centraal. Op lichte wijze wordt aandacht besteed aan het voorkomen en verminderen van fysieke, vaak stress-gerelateerde klachten. 
 
Het ochtend- en avondprogramma bestaat onder meer uit oefeningen om te aarden, yoga en meditatie, natuurlijk bewegen en massage geven en ontvangen.  ’s Middags is er tijd om zelf in te vullen, bijvoorbeeld wandelen in de prachtige natuur rond Savita.
 
Door stress en veel zitten in een onnatuurlijke houding (bijvoorbeeld je hoofd voorover buigen bij laptop of mobiel gebruik) raken de diepe (psoas)spieren in ons lichaam uitgeput. Dit brengt spanning mee in onder meer (onder)rug, nek en schouders. We besteden ruim aandacht aan het ontspannen van deze gebieden.

Praktische informatie  Programma van donderdag 18:00 uur (diner) - maandag 10:00 (na het ontbijt)  We werken onder meer op matjes en massagetafels, binnen en buiten. 
 
Meer info en reacties van eerdere deelnemers:  www.bodymindrebalancing.info/massage-meets-movement  
Marianne: namastedruyogaatgmail .com; +316-44161797 
Ed: infoatrebalancing-lichaamswerk .nl; +316-18347644 
Inschrijving via https://www.bodymindrebalancing.info/schrijf-je-in 
Bijdrage €395 (NU €20 last minute korting, je betaalt dus €375) incl. verblijf op een eigen kamer op het zuiden met douche en toilet, alle maaltijden, koffie en thee. Je kunt samen komen met iemand anders, ook als die niet deelneemt aan het programma.  

Enkele reacties van eerdere deelnemers: 'Een prima combi: Dru Yoga van Marianne en Ontspanningsmassage en Rebalancing van Ed; op een geweldige plek in Winterberg! Beide zeer deskundig, gedreven, enthousiast en met warme betrokkenheid bij eenieder.’  'Een open, vrolijke houding van beiden maakte deze retraite tot een warm bad waar ieder zich thuis voelde. Met veel plezier kijk ik terug op jullie samenwerking die yoga, meditatie, Rebalancing en Trager aaneen smeedden tot een geheel.'