Evenement 19-01-20 : Opleiding tot Encaustic Art Kleurentherapeut


Opleiding tot Encaustic Art Kleurentherapeut

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 19 januari 2020
  Locatie:
Onze Lieve Vrouwestraat 30, 6035AR, Ospel (NL)
Tijd:
11.00 tot ongeveer 16:00 / 17:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 80,00 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

Altijd al meer willen leren over de chakra`s, de helende werking van kleuren en de hieraan gekoppelde aartsengelen?

Door middel van Encaustic Art ga je op een eenvoudige en speelse manier met kleurentherapie leren werken, niet alleen saaie theorie, maar door het opdoen van praktijkervaring echt de trilling van een bepaalde kleur en de helende werking ervan leren voelen. Waarbij je tevens de aanwezigheid van de aartsengelen zult leren gewaarworden, die je gedurende de lessen en na het volgen van deze opleiding altijd liefdevol zullen begeleiden.

Wat is Encaustic Art

Encaustic is een techniek die al in de oudheid werd ontwikkeld, waarbij wordt ‘geschilderd’ met verschillende kleuren bijenwas en tegenwoordig met een schilderijzertje. Er wordt geschat dat de Encaustic Art schildertechniek al meer dan 3000 jaar oud is en steeds meer mensen voelen zich hiertoe aangetrokken, hobbyisten, kunstenaars, maar ook therapeuten.

Hedendaags, door nieuwe ontwikkelingen in het Encaustic Art gereedschap, wordt er voornamelijk gewerkt met een schilderijzertje, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een tekenpen/styler (een soort soldeerboutje), een hetelucht pistool (hotair gun) of een hete plaat (hot plate).