Evenement 18-01-20 : Opleiding tot Lichtwerker


Opleiding tot Lichtwerker

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 18 januari 2020
  Locatie:
Onze Lieve Vrouwestraat 30, 6035AR, Ospel (NL)
Tijd:
11.00 tot ongeveer 16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 83,25 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

“Hooggevoelig, je bent een Lichtwerker, ofwel Engel op Aarde.”

Wil jij ook goed leren omgaan met jouw hooggevoelige gave en een Lichtwerker worden?

Dan is dit je kans om een unieke opleiding te volgen wat jou de mogelijkheid geeft om alles te leren over HSP en wat met positieve energieën te maken heeft waarmee je anderen én jezelf kunt helpen. De lessen zullen in het begin van het nieuwe jaar 2020 starten, Maaike verblijft momenteel 2 maanden in Portugal en is druk bezig met schrijven aan het nieuwe lesmateriaal. Zij heeft de laatste jaren vele ingevingen en inspiratie van de engelen over dit onderwerp mogen ontvangen, maar dat niet alleen, Maaike is de confrontatie met het hooggevoelig zijn aangegaan en is door het opdoen van nieuwe levenservaringen door steeds voor de moeilijkste weg te kiezen achter nieuwe inzichten gekomen waarmee ze anderen die hooggevoelig zijn, maar ook ouders/opvoeders van de nieuwetijdskinderen, die bijvoorbeeld de stempel ADHD en Autisme opgedrukt krijgen, wil gaan helpen.

Inmiddels heeft Maaike al heel wat ervaring opgedaan als Lichtwerker wat betreft het begeleiden van mensen, ook komen er steeds meer ouders met hooggevoelige kinderen op haar pad als teken dat ze hier iets mee dient te gaan doen. Omdat het haar wens is dat iedereen die hooggevoelig is hiermee goed kan leren omgaan, zodat je de lasten die je ervan ondervindt kunt ombuigen naar een gave om anderen mee te helpen, geeft zij deze studie aan mensen.

Deze opleiding is bedoeld voor als je zelf goed met jouw hooggevoeligheid wilt leren omgaan, als je graag wilt leren hoe je als Lichtwerker meehelpt om een betere plek op Aarde te creëren, als je een ouder of opvoeder bent van hooggevoelige kinderen om hen te helpen en beter te leren begrijpen en als je een eigen praktijk hebt om therapeutisch aan de slag te gaan door het geven van consulten en behandelingen.