Evenement 02-12-19 : Chakra Flush Empowerment


Chakra Flush Empowerment

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
maandag, 2 december 2019
  Locatie:
Witch Shop, Diksmuidsestraat 40, 8900, Ieper
Tijd:
10:00 tot ongeveer 13:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 90,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

De Chakra Flush Empowerment is een eenvoudige methode om de chakra`s van vastzittende en negatieve energieën te reinigen. Deze avond biedt je de gelegenheid om op een ontspannende manier kennis te maken met dit energetisch genezingssysteem, je ontvangt tevens een inwijding in ‘Chakra Flush Empowerment’ en gaat leren hoe je ermee kunt werken op het gebied van heelwording. Deze les zal tevens bijdragen om aan jezelf te werken, je rugzakje te legen en weer met een schone lei verder te gaan op het voor jouw bedoelde levenspad, omdat er vastzittende blokkades bij je worden losgemaakt, de levensenergie weer goed en vrijelijk kan gaan doorstromen en door de gezamenlijke gesprekken er puzzelstukjes op zijn plek zullen vallen over wat jouw mogelijk in een sleur houdt en wat je kunt doen om hieruit te komen en positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Chakra Flush is een reinigende energie. Het verwijdert op een zachte wijze oude blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten uit de chakra’s. Door het voorzichtig verwijderen van de energetische wonden uit het verleden, wordt het mogelijk dat nieuwe positieve energie gaat stromen.

Het Chakra Flush Empowerment systeem is eenvoudig in gebruik en wordt door middel van intentie geactiveerd. Het werkt snel en doeltreffend en kan op locatie, alsook op afstand, worden toegepast.

Enkele voordelen van de Chakra Flush zijn:

• Loslaten van oude lasten en emotionele bagage.

• Vrijmaken van de oude vastgelopen energie in de chakra’s.

• Het voorkomen dat energetische toxines en negatieve energie gaat vastzitten.