Evenement 20-10-19 : Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut


Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zondag, 20 oktober 2019
  Locatie:
Best Western Premier Keizershof Hotel, Korte Nieuwstraat 15, 9300, Aalst (B)
Tijd:
12:00 - 17:00/18:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 83,35 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een gedrukt certificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut. Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.