Evenement 19-10-19 : Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut


Opleiding tot Akasha kroniek Therapeut

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 19 oktober 2019
  Locatie:
Onze Lieve Vrouwestraat 30, 6035AR, Ospel (NL)
Tijd:
11.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 83,35 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

Het begrip ‘Akasha kronieken’ komt uit het Oosterse en refereert aan een collectief geheugen, een opslagplaats, waar alle gedachten, emoties en gebeurtenissen van alle tijden op Aarde tot op heden en in de toekomst zijn opgeslagen. Door middel van het ontvangen van een inwijding in de energie van de Akasha kroniek is deze bibliotheek voor iedereen toegankelijk. Het is een waardevolle bron omdat je kan kijken wat voor jou de eigenlijke bedoeling is van dit leven, waarom bepaalde dingen gebeuren of juist niet en wat eraan te doen is, hetgeen bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze opleiding ontvang je alle handvatten die nodig zijn om in dit bijzondere levensboek te lezen. Je kunt ermee werken in je privésituatie of toepassen om andere mensen te begeleiden en te helen.

Hieronder de thema`s die aan bod zullen komen weergegeven:

1e les:

* Je ontvangt informatie over de Akasha kroniek.

* Je leert hoe je jezelf kunt reinigen, aarden en beschermen.

* Contact maken met je intuïtie.

* Aura oefening om sneller informatie door te krijgen.

* Zintuig oefening om te ervaren bij welk kanaal jouw informatie binnenkomt.

* Toegang verkrijgen tot de Akasha kroniek.

* Je wordt ingewijd in de energie van de Akasha kroniek, zodat je ermee kunt werken om te lezen in het levensboek, wat je tevens in staat stelt om behandelingen vanuit een hogere orde te geven.

* Akasha kroniek Kleurentherapie Consult: Je leert werken met kleurentherapie, door met pastelkrijt tekeningen te maken, wat een rustgevende en helende werking heeft en waarmee je emotionele blokkades kunt ontdekken, zoals in de chakra`s of aura.

2e les:

* Het doel van het lezen in de Akasha kroniek.

* Informatie over waarom het nuttig is om in de Akasha kroniek te lezen.

* Welke vragen je kunt stellen en hoe je een vraag het beste kunt formuleren.

* Gebed om toegang te verkrijgen tot de Akasha kroniek.

* Er wordt informatie gegeven over de aartsengel van de Akasha kroniek.

* Je leert lezen in jouw levensboek.

* Je gaat leren lezen in het levensboek van een ander, zodat je een consult kunt geven met de informatie die je uit de Akasha kroniek hebt verkregen.

* Je ontvangt een inwijding in de energie van de ‘merkaba’, het Symbool van Bewustzijnsverruiming, van Aartsengel Metatron welke wordt gebruikt om naar andere dimensies, zoals de Akasha kroniek, te reizen.

3e les:

* We gaan een groepsmeditatie doen om met zijn allen tegelijkertijd in de Akasha kroniek te lezen wat als bijzonder kan worden ervaren vanwege de nieuwe inzichten die je erdoor mag ontvangen.

* Je gaat healings leren geven vanuit de Akasha kroniek (regressietherapie + traumaverwerking).

Je ontvangt per les een mooi opgemaakt pdf-bestand als lesmateriaal, 2 digitale certificaten van behaalde onderdelen en een gedrukt certificaat dat je bent opgeleid tot Akasha kroniek Therapeut. Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.