Evenement 14-09-19 : Opleiding tot Medium


Opleiding tot Medium

Houder:
Maaike Kerstens
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 14 september 2019
  Locatie:
Onze Lieve Vrouwestraat 30, 6035AR, Ospel (NL)
Tijd:
11.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 83,35 per les
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maaikekerstensathotmail .com

De 3-daagse opleiding tot Medium wordt één keer per maand gegeven, zodat er voldoende tijd is om thuis te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het Mediumschap en wordt gegeven op verschillende locaties in Nederland en België. De opleiding kan ook per lesdag worden betaald, dan wordt er op voorhand bij de aanmelding een aanbetaling gevraagd. Bij je bestelling kun je aangeven naar welke locatie je toe wilt komen om de opleiding te volgen.

Iedereen beschikt over zogenoemde ‘mediumsschapskwaliteiten’ om met zijn of haar ‘heldere’ kanalen te werken. Van nature is bij elk mens zeker één kanaal goed ontwikkeld, welk kanaal dit is heeft te maken met welk levensdoel je op Aarde bent gekomen. Zo hebben mensen die hooggevoelig zijn een levenstaak om anderen te helpen, wat je op verschillende gebieden zou kunnen doen, zoals het geven van readings of healings, maar ook gewoon in het dagelijkse leven door een voorbeeld en steun voor anderen te zijn.

Als je jezelf afstemt op je gevoel maak je onmiddellijk gebruik van de kanalen die bij je actief zijn, dit kunnen er ook meerdere zijn zoals helderzien, heldervoelen en helderhoren. Bij de meeste mensen gebeurt dit zelfs onbewust, denk hierbij ook aan kunstenaars of ontwerpers die hun inspiratie van ‘Hierboven’ ontvangen maar zichzelf dat niet bewust zijn. Eigenlijk is paranormaal zijn juist normaal voor mensen die vanuit hun gevoel leven en weinig of niet vanuit hun hoofd. Daarom kan iedereen de opleiding Mediumschap volgen, als er maar interesse is om aan jezelf te werken en open te staan voor de wonderen van het leven om jou behulpzaam te zijn. Tijdens de opleiding ontvang je handvatten waar je thuis verder mee aan de slag kunt gaan, zoals de oefeningen om jezelf verder te bekwamen. Ik heb mijn cursisten in de maand tijd die tussen de lessen zit echt zien groeien en uit hun reacties kunnen opmaken dat ze zelfverzekerder zijn geworden en met een positieve blik naar het leven kijken.

– 1e les: zaterdag 14 september 2019

– 2e les: zaterdag 12 oktober 2019

– 3e les: zaterdag 9 november 2019

Je hoeft niet per se ervaring te hebben om deel te nemen, ieder mens beschikt over intuïtieve zintuigen die je tijdens de les zult ontdekken. Je leert wat jouw sterkste kanalen zijn, waar de informatie binnenkomt en hoe je deze kunt gaan gebruiken bij het geven van readings voor anderen en als richting voor jezelf. Je zult de verschillen tussen diverse ‘subtiele energieën’ gaan ervaren en ontdekken hoe je deze zelf kunt vertalen naar de stoffelijke Wereld.

Aan het einde van de opleiding ontvang je een gedrukt certificaat als Medium. Ook krijg je tijdens de les een inwijding in Psychic Reiki, waarbij je van dit behaald onderdeel een digitaal certificaat ontvangt. De lessen zijn inclusief koffie, thee, water en wat lekkers.