Evenement 20-12-19 : Klankschalen verwenavond


Klankschalen verwenavond

Houder:
Innerlijke glimlach
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 20 december 2019
  Locatie:
Schiedam Kethel
Tijd:
19.45 - 21.15 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Helemaal Zen de feestdagen in! Laat je verwennen door de subtiele klanken van de klankschalen. Hun trillingen werken diep door in je hele (energetische) systeem en brengen lichaam en geest volledig tot rust. Je komt weer in contact met de stilte in jezelf!

Deze verwenavonden zijn al jaren een groot succes. De deelnemers gaan altijd helemaal ontspannen en blij weer naar huis. Een aantal ervaringen:

'Heerlijk! Mag ik hier blijven slapen?'
'Nog lekker nagenieten dit weekend, wat een liefde werd er gegeven……'
'Mijn hoofd is leeg en mijn lichaam geeft een gevoel aan alsof ik net een inspannende yogales heb gevolgd. Geweldig dat je een resultaat zoals dit kan bereiken met zo weinig inspanning.
Dank je wel voor deze ervaring.'

Kortom je komt tijdens en na de klankschalen avond in een diepe ontspanning en er ontstaat een innerlijke rust die ook daarna nog doorwerkt.

We beginnen de avond altijd met een zit meditatie (op een stoel) en een aantal staande Qi Gong oefeningen om overtollige energie en spanning los te laten. Daarna een heerlijke lig meditatie onder het genot van de rustgevende en harmoniserende klanken van de klankschalen. En we eindigen met ‘thee op bed’ :)

Kijk voor meer informatie op: http://innerlijkeglimlach.nl/klankschalenverwenavonden.html

Kosten: € 17,50
Je kunt je aanmelden via de mail: infoatinnerlijkeglimlach .nl of telefonisch: 06 - 44 804 102