Evenement 18-12-19 : Integratie van het Hogere Zelf in de praktijk (Osteopathie Mesologie)


Integratie van het Hogere Zelf in de praktijk (Osteopathie Mesologie)

Houder:
Healing Centre Beyond Medicine
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 18 december 2019
  Locatie:
de Schaapshoeve Langenboom
Tijd:
10.00 - 17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 177
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatethealing .nl

Deze reeks van 3 workshopdagen gaat over informatie die je wel eens of misschien wel vaak van over de patiënt ineens binnen krijgt tijdens je behandeling en waarvan je niet weet waar die vandaan komt.
 
Eén ding weet je wel ... het komt niet van de klant en ook niet uit je herinnering.
Informatie die komt als een sterk gevoel, een ingeving die je haast zeker weet of soms zelfs een helder beeld van verleden of toekomst van de patiënt.
 
INTUÏTIE, HELDERVOELENDHEID, HELDERWETENHEID ... 
Dit aspect vind je niet terug in de opleiding Osteopathie en Mesologie omdat het er op dit moment niet thuis hoort 'in de heersende leer' van het beroep.
En grote kans dat je dit luikje dus mogelijk gesloten hebt of in jezelf weggestopt, terwijl er in dit vakgebied onbewust heel veel gewerkt wordt op het gevoel van de therapeut en met het gevoel van de patient.
 
Tijdens de opleiding wordt er over de “5 aspecten van zijn” gesproken en waarin het aspect spiritualiteit in wordt behandeld, maar het is een beperkt deel van de lessen in vergelijking met andere aspecten.
 
Op deze dag (dagen) maak je onder begeleiding van Toos Bartlema, Jacqueline en Philip Fiolet een reis door de wereld van Intuïtie, heldervoelendheid en helderwetenheid.
Toos heeft een schat aan ervaring in het trainen van Osteopathen en Mesologen en is decennia lang verbonden geweest aan de belangrijkste opleidingsinstituten van Nederland in het vakgebied van therapeutische vorming, in de vorm die veel Osteopathen en Mesologen kennen onder de naam TPR (Therapeut-Patient-Relatie).
Haar expertise is het waarnemen van - en werken met - informatie van/over de patient die in de fysieke realiteit kan worden opgepikt.
 
Jacqueline en Philip hebben jarenlange ervaring in het waarnemen van - en werken met - met informatie uit andere realiteiten.
Informatie die via de kanalen van je eigen Hogere Zelf in je realiteit komt.
Je weet soms niet waar het vandaan komt, maar het is er, die ingeving, dat beeld, ... en dan komen de vragen ...
 
- Hoe komt het daar ?
- Waar komt het vandaan ?
- Is het waar, mag ik er op vertrouwen ?
 
In deze dagen ga je ontdekken dat ook jij zo'n 'luikje' hebt en dat je die bewust kan inzetten en hoe je deze andere informatie praktisch en zinnig vertaald kan worden naar je patiënt. Veelal krijg je ook relevante informatie over jezelf.
 
En hierbij komt ook de TPR, die je wellicht van Toos kent, op een andere manier opnieuw in beeld en vooral in gevoel.
Het plaatje wordt nog completer, simpelweg omdat je jezelf toestaat je gehele bewustzijn in te zetten tijdens sessies, inclusief je Hogere Zelf/Bewustzijn.
 
KORTOM ... WAT IS DE MISSIE VAN DEZE WORKSHOP?
Dat jij je als Osteopaat of Mesoloog vrijer kan omgaan met de dingen die je aanvoelt of binnenvallen en deze informatie aan de patiënt kan mee/terug-geven gerelateerd aan het proces van het lijf en/of de levensstijl van de patiënt.

 

DATUMS:
30 oktober 2019
20 november 2019
18 december 2019

 

DEELNEMERS
Bijzonder geschikt voor Osteopathen en Mesologen
 
KOSTEN
Voor deelname aan één workshopdag 177,- euro
Voor deelname aan drie workshopdagen 477,- euro (10% korting)
 
ANDERE BEROEPSGROEPEN
Mocht je een andere vorm van therapie beoefenen en je toch graag aanmelden, laat het ons weten!
We hebben ervaring in de begeleiding van een breed scala aan therapeuten waaronder masseurs, voetzone reflexologen, schoonheidsspecialisten, homeopathen alsmede in de reguliere geneeskunst.