Evenement 24-01-20 : Maandelijkse ET-contact Experience | CE-5


Maandelijkse ET-contact Experience | CE-5

Houder:
Healing Centre Beyond Medicine
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 24 januari 2020
  Locatie:
de Schaapshoeve (Langenboom)
Tijd:
19.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

philipatethealing .nl

MAANDELIJKSE ET-CONTACT EXPERIENCE | CE-5

De ET-Contact Experience | CE-5 avonden zijn supergezellige, leerzame en vooral 'excited' avonden waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van mensen middels energetische activaties onszelf voorbereiden op open contact met buitenaardse beschavingen en hen met een gezamenlijke intentie uitnodigingen in onze fysieke realiteit.
 

 

WAT IS OPEN CONTACT EN WAT IS CE-5

CE-5 staat voor 'Close Encounters of the Fifth Kind' en daarmee wordt bedoeld dat het voor ons "mensen" mogelijk is om ontmoetingen met liefdevolle buitenaardse levensvormen te initiëren in welke vorm dan ook. Het is wat we noemen menselijk geïnitieerd contact door te werken met een liefdevolle intentie.
De term CE-5 is in de wereld gebracht door Dr. Steven Greer. Hij is de grondlegger van het CSETI project en is 's werelds meest gerenommeerde onderzoeker op het gebied van buitenaards leven. 
 
De weg naar Open Contact is een proces; er zijn weinig mensen (inclusief onszelf) die op dit moment in staat zijn tot een volledig Open Contact, Face-to-Face. 
En dat weten zij ook, vandaar dat de contacten op dit moment gaan zoals ze gaan, via onze droomstaat, onze meditatiestaat en communicatie via ons Hogere Zelf.
Tegelijkertijd worden we uitgenodigd om, als wij dat willen, ons voor te bereiden op het meer fysieke contact (Close Encounter betekent 'ontmoeting van dichtbij').
En omdat de eerste keer altijd een speciaal moment is wordt die mijlpaal ook wel het moment van 'First Contact' genoemd.
 
Kijk voor meer informatie even op onze website !!!
 
De avond start om 19.30 uur en ergens rond 22.30 uur ronden we samen af.
Neem eventueel een slaapzak, dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie / Night Watch.
 
De avond wordt verzorgd door Jacqueline en Philip (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via de email.
 
Heb je interesse ?
Kom ook !! 
 
DE DATA VOOR DE EERSTE HELFT 2020 ZIJN :
     - vrijdagavond  24 Januari 2020
     - vrijdagavond  21 Februari 2020
     - vrijdagavond  27 Maart 2020
     - vrijdagavond  24 April 2020
     - vrijdagavond  22 Mei 2020
     - vrijdagavond  19 Juni 2020
 
Mocht je héél graag meer willen weten en ervaren over het contact met buitenaardse beschavingen, kijk dan ook eens op