Evenement 17-09-19 : FilmAvond - Buitenaards Contact


FilmAvond - Buitenaards Contact

Houder:
Healing Centre Beyond Medicine
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 17 september 2019
  Locatie:
Healing Centre Beyond Medicine
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 9,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

philipatethealing .nl

FILM AVOND - BUITENAARDS CONTACT

Op deze maandelijkse filmavonden kijken we naar een opname van één van de honderden events van Bashar en is eigen meer dan gewoon een filmavondje ... het is ook een avondje voor gelijkgestemden die met elkaar willen leren over buitenaardse beschavingen en hun energie willen voelen.
Want jazeker, tijdens deze filmavonden en helemaal tijdens de Holotope meditaties zijn hun frequenties heel goed te voelen.
 
Tussendoor zetten de film op verzoek even stop voor nadere toelichting of uitleg en babbelen we in de pauze of na afloop natuurlijk nog even gezellig na.
 
Een korte intro van Bashar ... hij is een buitenaards 'mens' afkomstig van Essassani. Essassani is de thuiswereld van de Sassani beschaving en deze beschaving is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, plezier, het volgen van je passie, het totaal niet oordelen en het geven van legaliteit en gelijkheid aan het unieke van elk individu in de schepping.
 
Eén van de bekendste channels van de Sassani is Darryl Anka, die communiceert al meer dan 33 jaar met Bashar, een 'contact specialist' zoals hij zichzelf voorstelt. Bashar is, zoals blijkt uit de opnamen van de vele channelings, zeer enthousiast- bijna alsof hij een figuur is uit een animatiefilm! 
 
Maar niettemin heeft hij een ongelooflijk snelle geest, een verbazingwekkend helder verstand, een liefhebbend hart en een diepgaand begrip over de manier waarop realiteit wordt gemanifesteerd en wordt waargenomen.
 
Supergezellig en inspirerend om tijdens een huiselijk filmavondje met elkaar te kijken naar zeer heldere, bruikbare en zuivere informatie, gebracht met veel gevoel voor humor en positiviteit en om daarna met elkaar nog even lekker na te babbelen.
 
 

DATA 2E HELFT 2019

- dinsdag 17 September 2019
- dinsdag 15 Oktober 2019
- dinsdag 19 November 2019
- dinsdag 17 December 2019
 
Kijk even op de website welk onderwerp er die avond draait !