Evenement 11-06-19 : ET-Healing Experience (Lunteren)


ET-Healing Experience (Lunteren)

Houder:
Healing Centre Beyond Medicine
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 11 juni 2019
  Locatie:
Het Witte Kerkje - Lunteren
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 17,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

infoatEThealing .nl

MAANDELIJKSE ET-HEALING EXPERIENCE IN HET Witte kerkje (lunteren)

Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt graag het contact verdiepen ? 

Bijvoorbeeld wie zij zijn? 

En hoe het kan dat zij mensen kunnen helpen met healen?

En hoe het is om zelf contact te ervaren, de buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?De ET-Healing Experience avonden zijn een feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven. Het eerste deel besteden we wat tijd en ruimte aan het delen van informatie en is er ruimte voor Q&A met onze gidsen. 

En ondertussen zijn onze buitenaardse gidsen al begonnen met het uitzenden van hun krachtige energie, voor de meeste mensen nu al merkbaar.

Ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit de voorbereiding.

Na dit korte informatieve deel vervolgen we met een zinderende Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf, gecombineerd met groepshealing en activaties. Tijdens deze meditatie kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen ineens heel makkelijk geworden en wordt er ook een 'groepshealing' gedaan waarin je middels je intentie gericht aandacht vragen voor een stuk in jezelf dat healing behoeft. 

Neem eventueel een dekentje of matje mee, zodat je eventueel lekker kunt gaan liggen tijdens de Stargate Meditatie (als er ruimte voor is).

De avond wordt verzorgd door Manon en Rik (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via email of bel/sms even naar 06-25 00 47 49.

Heb je interesse ?

Kom ook !!