Evenement 18-01-20 : Dancing on the breathe


Dancing on the breathe

Houder:
Free Your Mind And Dance | Co Wildeboer Schut
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 18 januari 2020
  Locatie:
Yoga Roots Parkstad
Tijd:
13.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatfreeyourmindanddance .nl

Welkom!

Co ontvangt ons met grondende muziek en dans om optimaal aan een verbonden adem-reis te kunnen beginnen, gecoacht door Arja. Na de adem-reis neemt Co jullie mee in een dans om te ontladen zodat we relaxed en in het hier en nu de middag afronden. 

 

De AdemPraktijk | Verbondenademen met Arja Verkerk 

Bewust ademen als zelfhelend middel door het lichaam optimaal te voorzien van zuurstof. De techniek 'verbonden ademen' laat gebieden voelen waar stress, onverwerkte emoties en (oude) pijnen worden vastgehouden. Door de hoge frequentie van zuurstof zullen deze blokkades worden aangeraakt, geopend en vervolgens wegvloeien. Ik zie ernaar uit om je te coachen tijdens je eigen dynamische ademreis! 

 

Free Your Mind And Dance | Dansexpressie met Co Wildeboer Schut

Adem, beweging en dans Een uitnodiging om adem, beweging en dans te verbinden met elkaar. Een uitnodiging om te gronden en te zakken in je bekken, te schudden op het ritme van je dans en je adem. Een uitnodiging om lichtheid en plezier te ervaren in je dans. We dansen zoals je je lichaam wilt bewegen, in een vrije dans. Elke beweging is goed. Voor mensen met en zonder danservaring.

 

Praktische informatie

In de sfeervolle zaal van Yoga Roots Parkstad zijn matten, dekens en kussens aanwezig. Na afloop is er thee, koffie, water en een versnapering. Kom gehydrateerd en eet zo licht mogelijk voorafgaande aan deze middag.

Datum en Tijdstip: 18 januari 2020 13.00-17.00 uur

Locatie: Yoga Roots Parkstad Valkenburgerweg 79 Voerendaal

Investering:  45 euro

Aanmelding: per email infoatfreeyourmindanddance .nl of via het evenement op FB.