Evenement 15-09-19 : Sessie met Elias in Kinrooi


Sessie met Elias in Kinrooi

Houder:
Elias
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
zondag, 15 september 2019 - woensdag, 2 oktober 2019
  Locatie:
Kinrooi
Tijd:
om 10.00 of 15.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 175
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mailatelias-medium .info

INDIVIDUELE SESSIE - Duur 2 tot maximaal 3 uur,
volgens de Healingmethode van Jezus voor de Nieuwe Tijd.
HEALING VAN HET FYSIEKE LICHAAM EN VAN DE ZIEL

Sinds enkele jaren ontvang ik van Jezus regelmatig delen van zijn eigen healing methoden die telkens weer een stuk dieper gaan. Ze zijn gebaseerd op het verjongen van de cellen en dus van het lichaam en op het genezen van de ziel door het afwerken van de innerlijke processen. Ook wordt het duidelijk hoe het levensplan voor de huidige incarnatie kan worden gerealiseerd.

De sessie begint met een inleidend gesprek, waarna er tijdens een meditatie de noodzakelijke verbindingen in het energiesysteem worden gelegd. We passen ons steeds aan aan de behoeften van het moment. Dat kan een aura- en chakrareading omvatten. Maar in ieder geval bewustwording van de lopende innerlijke processen en hoe door het toepassen van Jezus' unieke methode deze processen naar een definitieve afsluiting kunnen worden gebracht. 

Dan volgt een diepe reiniging van het energiesysteem, mede door aartsengel Zadkiel en de opgestegen meesters Saint Germain, Lady Portia en Lady Amethist.

Er kunnen ook nog enkele andere lichtwezens komen voor specifieke healingtaken. We halen tijdens de sessie ook het duistere uit de cellen en geven de ziel-, hart- en hersencellen zonodig nieuwe energie. Deze methoden van Jezus kunnen ook zelf worden toegepast. Dat is te leren tijdens seminars die regelmatig worden gegeven in Kinrooi, Belgisch Limburg.
http://www.elias-medium.info/NL/seminars/50-herfstseminar-celwerk-update

Indien gewenst kan ik afsluitend als medium de Christusvlam doorgeven. Bij het verderwerken met de Christusvlam in het hart wordt het Christuslicht, dat in elke ziel aanwezig is, steeds meer geactiveerd.

INCLUSIEF 1 CHANNELING:  na de sessie met feedback van de Geestelijke Wereld over de resultaten van de healing.

Bijdrage 175€  (inclusief btw - betalingsregeling mogelijk)