Evenement 20-01-20 : Retraite in Thailand - 20 tot 30 januari 2020


Retraite in Thailand - 20 tot 30 januari 2020

Houder:
Inner Mind Center
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 20 januari 2020 - donderdag, 30 januari 2020
  Locatie:
Chiang Mai, Thailand
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 895
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinnermindcenter .com

Het Inner Mind Center heeft gedurende de afgelopen jaren een bijzondere samenwerking opgebouwd met de monniken in het noorden van Thailand die ons alles leren over meditatie en mindfulness. Het klooster waar we je mee naartoe nemen zal een diepe indruk op je achterlaten. Het is daarom een kans die niet zovaak voorbij komt.

Wanneer?

De retraite gaat van start op 20 januari en eindigt op 30 januari 2020. We zullen met zijn allen verzamelen in Chiang Mai op de 19e. Het is niet noodzakelijk om gezamenlijk te reizen dus voel je vrij om een aantal dagen eerder aan te komen om alvast te kunnen genieten van het land.

Begeleiding

De retraite in januari zal worden begeleid door meditatieleraar Niels de Stürler Boekwijt. Hij wordt al sinds 2010 persoonlijk getraind door Thaise boeddhistische monniken in het noorden van Thailand. Niels is vorig jaar zelf monnik geweest en weet als geen ander hoe het is om op het hoogste niveau mee te trainen. Hij leert u authentieke meditatietechnieken zoals die in Thailand beoefend worden. Tijdens het verblijf in Thailand zult u ook persoonlijk worden begeleid door boeddhistische monniken.

Kosten

895,- euro (excl. vliegtickets. Deze moeten zelf worden geboekt)

Inschrijven

Meer informatie over deze retraite en het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website: https://www.innermindcenter.com/mindfulness/retraite/retraite-thailand/