Evenement 04-07-19 : 5-daagse zomerretraite in Oegstgeest


5-daagse zomerretraite in Oegstgeest

Houder:
Inner Mind Center
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 4 juli 2019 - maandag, 8 juli 2019
  Locatie:
Duinzigt Oegstgeest
Tijd:
Start 7:00 uur op donderdag 4 juli
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 650
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinnermindcenter .com

Vipassana-retraite Inner Mind Center (5-daagse)

Elke zomer organiseert het Inner Mind Center een retraite in Oegstgeest. Neem de tijd voor jezelf en ervaar wat nog meer persoonlijke verdieping jou brengt.

Thema retraite

Tijdens deze retraite richten we ons op de weg die ons bevrijdt van al onze ontevredenheid. Wat is het oorspronkelijke gedachtegoed achter meditatie en mindfulness en waarom is het zo belangrijk om te weten. Mediteer je al regelmatig, dan is dit een kans om verdieping te ervaren in je eigen proces.

Speciale gast

Deze zomer hebben we een bijzondere retraite: de Thaise monnik, master Tanadith, leraar van Niels, komt hoogstwaarschijnlijk voor de tweede keer naar Nederland om ons meer te leren over mindfulness. Zijn aanwezigheid brengt een helende en inspirerende energie met zich mee. We houden nog een slag om de arm of Master Tanadith aanwezig zal zijn vanwege een aantal praktische zaken (visa, goedkeuring vanuit het hoofdmonnikendistrict, etc.) dat geregeld moet worden.

De retraite zal begeleid worden door Niels de Stürler Boekwijt, Hugo Zwarts en hopelijk dus Master Tanadith. Het programma zal bestaan uit o.a. ademhalingsmeditatie, metta-meditatie, loop-, zit-, sta- en ligmeditatie, inzichtsmeditatie en yoga.

Deze 5 dagen zullen een grote en positieve impact hebben op je dagelijkse leven. De positieve veranderingen zullen per persoon verschillen, maar ze zullen absoluut voelbaar en merkbaar zijn voor jezelf en je omgeving.

Meer informatie vind je op onze website. Hier kun je je ook aanmelden.

Mocht je niet de gehele retraite mee kunnen doen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.