Evenement 01-03-20 : Spiritualiteit, lichamelijkheid, rust en stilte, lenteretraite in de Pyreneeën


Spiritualiteit, lichamelijkheid, rust en stilte, lenteretraite in de Pyreneeën

Houder:
Richard van Egdom
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 1 maart 2020 - zondag, 22 maart 2020
  Locatie:
Pyreneeën
Tijd:
  Google Maps:

https://www.google.fr/maps/@42.7928929,1.5934733,580m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!7m1!2e1

Bijdrage:
450€
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

richardatstiltehuis-pyreneeen .org

 

Spiritualiteit, lichamelijkheid, rust en stilte, lenteretraite in de Pyreneeën.

Vrij verblijf voor een, twee of drie weken. Als je je - tijdens deze overgang van winter naar lente - aan de door het samenspel van de ritmes van de natuur en je lichaam geleide ervaringen van slapen, waken, rust, nietsdoen en doen, lichamelijkheid, inkeer, eenvoud en bezinning wil overgeven. Als je je aangeboren natuurlijke lichamelijke meditatie en spiritualiteit dichter bij de natuur, in stil, eenvoudig samenzijn wil herontdekken, toelaten of verdiepen. Om op natuurlijke wijze, in lichaamsbesef, eenvoud en natuurlijke spiritualiteit te groeien. Het toeval valt ons niet toevallig toe.

Alle tijd om uit te slapen, te wandelen, te mijmeren, toe te laten  wat wil opduiken tijdens je dromen, dagdromen, onthaasten, ..., ... . Waar je dat toe uitnodigt of roept ook voor je leven.

Stilte, rust, natuur en het weer beleven zoals het komt. We zorgen samen voor stilte, spreken enkel als het niet anders kan. Ontbijt en middagmaal zijn vrij. Vegetarisch avondmaal kopen we samen in en bereiden we samen. Kosten voor de maaltijden delen we.

Wat je naar draagkracht betaalt, geldt als lidmaatschap voor één jaar. Je kan zo vaker terug naar de Pyreneeën komen, voor rust, bezinning, lichaamsbesef en natuurlijke spirituele verdieping.  Meer op onze webstek.