Evenement 16-06-19 : 2 weken naar keuze zomerretraite Pyreneeën


2 weken naar keuze zomerretraite Pyreneeën

Houder:
Stiltehuis Pyreneeën
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 16 juni 2019 - zondag, 15 september 2019
  Locatie:
Pyreneeën
Tijd:
  Google Maps:

https://www.google.fr/maps/@42.7928929,1.5934733,580m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!7m1!2e1

Bijdrage:
450€
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

richardatstiltehuis-pyreneeen .org

 

Zomerretraite Pyreneeën.

Eén of twee weken naar keuze in juni, juli of augustus. Bezinningsretraite in stilte en eenvoud. Vrij verblijf voor een of twee weken, begeleidende gesprekken niet confessionele spirituele begeleiding mogelijk. Voor wie zich tijdens de stilaan warmer wordende en opfleurende tijd van het jaar aan zijn/haar door het ritme van de natuur geleide natuurlijke inkeer- en bezinningsproces wil overgeven. Die aangeboren zelfevaluatie van de voorbije tijd wil toelaten. Om zo, op natuurlijke wijze, in inzicht en bewustwording te groeien. Ideaal ook voor wie wil nadenken over wat hij/zij van zijn/haar leven maakt of wil maken, zijn/haar liefde en zin voor rechtvaardigheid wil verdiepen

Alle tijd om uit te slapen, te wandelen, te mijmeren, te laten opduiken wat wil opduiken tijdens je dromen, dagdromen, onthaasten en natuurlijke meditatie.

Stilte, rust, natuur en het lenteweer beleven zoals het komt. We onderhouden dan extra stilte, we praten enkel het hoogst noodzakelijke.
Ontbijt en middagmaal vrij. Avondmaal eten we samen in stilte. Kosten voor de maaltijden worden gedeeld.

Voor wie nog géén lid is van het stiltehuis, is de retraite tot 2 weken beperkt. De 450€ die je betaalt is lidmaatschap voor één jaar. Je kan daarvoor in elk seizoen terugkomen, telkens je rust en bezinning nodig hebt. Richard, onze resident eremiet is ook een erkend spiritueel begeleider (Spiritual Directors International).