Evenement 10-11-21 : Gene Keys verdiepingcursus


Gene Keys verdiepingcursus

Houder:
Erna Zuidhoek - Genekeys.nl
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
woensdag, 10 november 2021 - woensdag, 2 februari 2022
  Locatie:
Voorhout
Tijd:
19.30-21.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 347
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatgenekeys .nl

Ben jij klaar voor Transformatie? 

Op woensdag 10 november 2021 start een Gene Keys verdiepingscursus tijdens het laatste kwartaal op het Hexagram wiel, Het kwartaal van Mutatie en eindigt op 2 februari 2022.

Dit loopt gelijk met Gene Keys 1 t/m 19 op het Hexagram Wiel. Met daarin de bijzondere periode van de Codonring van Licht in de aanloop naar de donkere dagen rondom kerst.

Wat kun je verwachten?

Er is een wekelijkse Zoom meeting van anderhalf uur, waarin we dieper in gaan op de Gene Key van de betreffende week en waarin we ervaringen met elkaar delen. Er is ruimte om vragen te stellen en de Gene Keys transmissie verder te verkennen en te verdiepen.

Door ervaringen met elkaar te delen inspireer je elkaar en ontstaan er bijzondere gesprekken, mooie inzichten en aha momenten. Je zult versteld staan hoe leuk en motiverend het is om elkaar te helpen groeien en te ontdekken wie je werkelijk bent, zodat je kunt gaan doen waar je blij van wordt en wat echt bij je past! Zo vind je samen de weg naar groei vanuit een krachtige onderlinge verbinding met de groep.

  • De Gene Keys leren je om naar binnen keren waar je je eigen antwoorden en innerlijke waarheid vindt, zodat je met jouw unieke gaven en talenten een bijdrage kunt leveren aan een mooiere wereld.
  • Je krijgt opdrachten voor contemplatie en integratie van de Gene Keys in je leven.
  • Je leert hoe je met de Gene Keys kunt werken voor persoonlijk groei.
  • Je leert meer over jezelf en over wat je ECHTE levensdoel is.
  • Je ontdekt hoe je vanuit je eigen kracht in het leven kunt staan en weer durf te gaan vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie.

BONUS: Ik deel bijzondere bronnen met je uit mijn zeer uitgebreide persoonlijke Gene Keys en Human Design bibliotheek en ander gerelateerd materiaal en interessante onderwerpen.

Hoe, wat en waar?

  • Maximaal 15 deelnemers
  • Online via Zoom
  • Op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Van 10 november 2021 t/m 2 februari 2022

Bijdrage voor deze bijzondere ontdekkingsreis door het kwartaal van transformatie met de Gene Keys (en een beetje Human Design) is 347 euro

 

#genekeys #humandesign