Evenement 20-01-20 : Transformatie Traject. Deel 1 van de opleiding tot Transformatie Therapeut, leer vertrouwen op je intuitie...


Transformatie Traject. Deel 1 van de opleiding tot Transformatie Therapeut, leer vertrouwen op je intuitie en je zelfgenezend vermogen inContact met je gidsen.

Houder:
Marjanne van den Bogart, Transformatie Therapeut
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
maandag, 20 januari 2020 - maandag, 15 juni 2020
  Locatie:
ALC te Zundert
Tijd:
maandag 9.30 - 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 847,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatincontact .nu

Transformeer je Leven!                    Erkend door CRKBO en KTNO

Het Transformatie Traject waarbij je in​ groepen als wel thuis werkt aan jou innerlijke bron ontdekking. De obstakels die in de weg staan, gecreëerd door minder leuke tot traumatische ervaringen in je leven, leer je te erkennen en op te ruimen. Zo komt er ruimte voor je bronkracht.

 

Je komt in verbinding met je essentie (je bron waaruit je ontstaan bent) en ontwikkel je jouw intuïtie als feilloos kompas voor de bewegingen in je leven.

Je wordt zelfverzekerder omdat je weet wat bij je past en je voor jouw waarheid durft uit te komen.

Je werkt aan een goede basis voor jezelf om in balans te kunnen leven. Je leert vertrouwen op je intuïtie en te communiceren met je gidsen en met overledenen. Je maakt verbinding met je innerlijke bron. In je bron vind je jouw talenten, levensdoel en wijsheid. Intuïtie is de communicatie vanuit je ziel via gevoel naar je bewustzijn. Vertrouwende op je intuïtie heb je een feilloos kompas voor je leven. Hierdoor ontstaat er zelfvertrouwen en groeit de liefde voor jezelf.

Dat is geen egoïsme, maar de basis van een liefdevol leven en ontplooiing van jouw talent! Zo goed als jij voor jezelf zorgt zo goed kun je voor je cliënten en omgeving zorgen. Wat wil jij je doorgeven? Wat of wie wil jij voor anderen zijn?

 

De mooiste reis is je innerlijke reis!

 

 

Data klassikale dagen Zundert, 8 maandagen:

20 januari, 10 februari, 2 & 16 & 30 maart, 4 & 25 mei en 15 juni 2020

Groepsgrootte: minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Locatie: Zundert

opgeven via: www.transformatietherapeut.nl

De vroegboekkorting geldt tot 1 november 2019