Evenement 27-09-19 : Tantra cirkel Brabant


Tantra cirkel Brabant

Houder:
Inana op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 27 september 2019
  Locatie:
2BU Dongen
Tijd:
19.30 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30.00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

welkomatinana .nu

Tantra-avonden Brabant

Vanuit het verlangen regelmatig bij elkaar te komen en nog meer en dieper te ervaren, in een groep met een vaste kern, is de tantra cirkel ontstaan. Iedere 3 weken is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, op locaties in Brabant (Dongen en Breda). De avonden zijn toegankelijk voor alle genders en in alle samenstellingen (solo, samen). Het is mogelijk om iedere keer te komen, maar dat is niet perse nodig. Er is instroom mogelijk van nieuwe mensen en ook voor mensen die eenmalig meedoen. 

Iedere avond heeft een thema, dat we met elkaar gaan verkennen. We gaan dit onderzoeken en vorm geven in verschillende werkvormen zoals contact-oefeningen, beweging, dans, visualisatie en aanraking. Steeds weer neem je jezelf daarin mee, precies waar jij bent en zoals je bent. Er is ruimte om je grenzen te verkennen en ook een veilige bedding wanneer je dat spannend vindt of een Nee voelt. De avonden zijn gericht op het ontwikkelen van jouw mogelijkheden, binnen de groepssetting,  tot verruiming, tot de-conditionering, tot meer zelfexploratie, om vrijer te kunnen en mogen bewegen.

Thema van vanavond: Levenskunst!

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, psychosociaal therapeut, tantramasseur en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra, bij verschillende (inter) nationale teachers en trainers. Ook heb ik jarenlang tantra weekenden en avonden begeleid en ben ik de bedenker van de “Temple of Delight avonden”, waarin wij eer betonen aan de mannen.  Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten. 

De avonden worden gegeven in samenwerking met Steven Ansems, masseur uit Dongen.