Evenement 08-11-19 : Temple of delight: tantra voor mannen door vrouwen


Temple of delight: tantra voor mannen door vrouwen

Houder:
Inana op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Utrecht
Datum:
vrijdag, 8 november 2019
  Locatie:
Sacred Space Bilthoven
Tijd:
19.30 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 135
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

welkomatinana .nu

Tantra avonden exclusief voor mannen

Tantra plus avonden exclusief voor mannen

Tijdens deze bijzondere avonden en middagen staat de man centraal. In een feestelijke en mysterieuze setting wordt hij onthaald door de tempelgodinnen die hem begeleiden naar zijn plek in de Temple of Delight. Daar wacht Inanna, de godin van de liefde en lust als tempelbewaarster en kan het heilige ritueel van de hieros/gamos beginnen.

In tegenstelling tot de andere tantra-avonden zijn deze avonden uitsluitend gericht op mannen. Zij worden meegenomen op een mystieke, zintuigelijke reis, die overgave en kwetsbaarheid vraagt. De zeer ervaren tempelgodinnen dragen zorg hiervoor en nodigen hiertoe met liefde uit.

Ingredienten: verschillende tantrische rituelen (de inhoud houden we geheim) waaronder een tantrische massage door jouw eigen tempelgodin en een kleine proeverij om je smaakpapillen te verwennen. Gezien het exclusieve karakter kunnen we slechts een beperkt aantal mannen toelaten. 

Durf jij de heilige tempel te betreden voor dit bijzondere ritueel? 

 

NB: deze avonden hebben geen erotisch karakter en hebben geen andere bedoeling dan mannen uit te nodigen tot overgave, ontspanning en persoonlijke groei en ontwikkeling.