Evenement 04-10-19 : Tibetaanse tantramassage intensive


Tibetaanse tantramassage intensive

Houder:
Inana-op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 4 oktober 2019 - zondag, 6 oktober 2019
  Locatie:
De Vlierhof, Kleeve
Tijd:
10.00 tot 17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
295 (M) of 265 (V)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

welkomatinana .nu

 

Verdieping en opfrissing

In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam. Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Het vermeerderen van Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid en liefde.

De Tibetaanse Tantra massage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal grepen om zowel de mannelijke als vrouwelijke energie op te wekken en deze verder over het lichaam te verspreiden.Ook leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie om een optimaal effect te bereiken.Verder komt de relatie tussen masseur en gemasseerde aan bod en wat erbij komt kijken om zorgvuldig en afgestemd te masseren.

 

Voor uitgebreidere informatie over de inhoud en voorwaarden verwijzen we je graag naar onze website.  Vanwege het in balans komen van mannelijke en vrouwelijke deelnemers, krijgen vrouwen een korting van 30 euro op de trainings prijs. Zij betalen dus 265 euro.De prijzen die genoemd zijn, zijn exclusief de kosten voor volpension.  Deze reken je af met de Vlierhof. Voor meer info over deze intensive en jouw geschiktheid als deelnemer vragen we je contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Welkom!