Evenement 22-06-19 : Sensual women day retreat - dagretraite voor vrouwen


Sensual women day retreat - dagretraite voor vrouwen

Houder:
Anina Storteboom en Tanya Rozenthal
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 22 juni 2019
  Locatie:
Centrum Djoj Rotterdam
Tijd:
13.00 - 20.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 70.00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

welkomatinana .nu

Mooie vrouw, deze dag is gewijd aan jou. Zodat je met alles wat aangeboden wordt jezelf kan voeden en opladen met rust, speelsheid, plezier, ontspanning, verbinding en bezinning.

We nemen je mee op een innerlijke reis langs hoofd, hart, lichaam en ziel, zodat je je herinnert wie je ten diepste bent. Je bent meer dan de rollen in je leven, meer dan de moeder, de geliefde, de werknemer of dochter en zuster. Jij bent het leven zelf, creator, de bron vanwaar leven ontstaat, waar we allen uit zijn voortgekomen. We nodigen je uit om op alle niveaus uit hiermee verbinding te maken, te onderzoeken, je over te geven aan het plezier en de sensaties.

 

Programma: We nemen je mee op een heilige reis langs alle zintuigen, die zich tijdens de dag zal ontvouwen…We zullen aanraken (massage), proeven, luisteren en ervaren, op een liefdevolle en verbonden manier, met wederzijdse instemming. Aansluitend is er ruimte om de sauna te gebruiken en met elkaar een heerlijk vegetarisch diner te nuttigen.  

De dag is inclusief koffie/thee en lekkers, diner ‘s avonds en gebruik van de sauna.

Trainers: Tanya Rozenthal en Anina Storteboom. Zij staan garant voor een dag waarin je in een veilige en toch uitnodigende setting totaal kunt ontspannen en openen. Speelsheid en lichtheid staan voorop tijdens deze dag, die in het teken staat van genieten.