Evenement 02-06-19 : Kashmierse massagedag in Brabant: nog plek voor vrouwen!


Kashmierse massagedag in Brabant: nog plek voor vrouwen!

Houder:
Inana op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 2 juni 2019
  Locatie:
Massagetherapie Onder Handen, Dongen
Tijd:
10.30 tot 17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 85,00 of 150,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

welkomatinana .nu

Deze massage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Programma:

Vanaf 10.00 uur zijn jullie welkom en staat de thee en koffie klaar.

Om 10.30 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we opwarmingsoefeningen, dans en contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden jullie onder begeleiding meegenomen in een Tantrameditatie in tweetallen.

Deze vloeit over in de Tandava meditatie die ons voorbereidt op de eigenlijke massage. Anina geeft daarna samen met haar geliefde, Steven, een uitgebreide demo van de Kashmierse tantra massage.

Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage beoefenen, en ben je afwisselend gever en ontvanger. Wij dragen zorg voor een veilige bedding, waarin je totaal kunt ontspannen.

Deze dag is zowel geschikt voor singles als stellen, van alle geaardheden. Je dient comfortabel te zijn met bloot en de bereidheid te hebben om uit te wisselen met iemand die je misschien niet zelf uitgekozen zou hebben. Het staat je vrij en het is aan te bevelen om zelf een maatje te zoeken, waarmee je die dag een gelegenheidsstel vormt. Als single kom je eerst op de wachtlijst, en als er een match mogelijk is, word je toegelaten.

Voor de voorwaarden voor deelname verwijzen we je graag naar de website. 

NU MET LAST-MINUTE KORTING VOOR VROUWEN