Evenement 10-09-19 : Temple of delight: tantra voor mannen door vrouwen


Temple of delight: tantra voor mannen door vrouwen

Houder:
Inana op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 10 september 2019
  Locatie:
Rotterdam
Tijd:
19.00- 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 135,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

welkomatinana .nu

Tantra avonden exclusief voor mannen: NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

Tantra plus avonden exclusief voor mannen

Tijdens deze bijzondere avonden staat de man centraal. In een feestelijke en mysterieuze setting wordt hij onthaald door de tempelgodinnen die hem begeleiden naar zijn plek in de Temple of Delight. Daar wacht Inanna, de godin van de liefde en lust als tempelbewaarster en kan het heilige ritueel van de hieros/gamos beginnen.

In tegenstelling tot de andere tantra-avonden zijn deze avonden uitsluitend gericht op mannen. Zij worden meegenomen op een mystieke, zintuigelijke reis, die overgave en kwetsbaarheid vraagt. De zeer ervaren tempelgodinnen dragen zorg hiervoor en nodigen hiertoe met liefde uit.

Ingredienten: verschillende tantrische rituelen (de inhoud houden we geheim) waaronder een tantrische massage door jouw eigen tempelgodin en een kleine proeverij om je smaakpapillen te verwennen. Gezien het exclusieve karakter kunnen we een beperkt aantal mannen toelaten per avond.

Durf jij de heilige tempel te betreden voor dit bijzondere ritueel? 

Na registratie en betaling maken wij de locatie bekend waar de workshop gegeven wordt. 

NB: deze avond hebben geen erotisch karakter en er worden geen expliciete seksuele handelingen verricht. Wel is de kans groot dat je in je hart geraakt wordt.