Evenement 01-03-20 : Orgasmic meditation voor geliefden


Orgasmic meditation voor geliefden

Houder:
Inana-op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 1 maart 2020
  Locatie:
2BU Dongen
Tijd:
13.00 tot 17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
100,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

welkomatinana .nu

 

Tijdens deze workshop gaan we met een klein aantal koppels (M/V en V/V) de diepte in. Je kunt alleen komen, met je geliefde, maar ook met een intieme vriendin. De ervaring leert dat het heel bevrijdend is om samen met een vrouwelijk maatje deze meditatie te ervaren, vanuit gelijkwaardigheid, in de bedding van ons vrouwzijn. 

We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om de intimiteit met jezelf te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!

 

 

Orgasmic meditation

Help elkaar om meer te voelen, het lichaam te ontspannen en totaal in je lijf te zakken. Een middag, waarbij je technieken krijgt aangereikt hiervoor en waarin we de Orgasmic meditation zullen introduceren. Dit is een methode die is ontwikkeld door Nicole Deadone, de auteur van Slow Sex, en die heel geschikt is om zowel de gevoeligheid van de man als de vrouw te vergroten en die bovendien een diepere connectie teweeg kan brengen.

 
We gaan ervaren hoe het is om elkaar met aandacht aan te raken, vanuit afstemming en verbinding en zonder vooropgezet doel. Wel met een intentie, namelijk om nog beter te leren communiceren met elkaar en nieuwe manieren te ontdekken om je intieme relatie te verdiepen of te verstevigen. Ook leer je technieken om je partner meer te laten ontspannen en wellicht zelfs oude pijn te helen, door jouw liefdevolle aanwezigheid. Dat is de kracht van een liefdevolle relatie; het ondersteunen van elkaars groeiproces en ontwikkeling, gewoon door er te zijn voor de ander!
 
Meer informatie over de trainers vind je op de website.