Evenement 22-02-19 : Tantra-avond: Intimitijd!


Tantra-avond: Intimitijd!

Houder:
Inana-op reis naar je ware zelf
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 22 februari 2019
  Locatie:
Copacabana Breda
Tijd:
19.30 - 22.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30.00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

welkomatinana .nu

 

 

Nu ook in Copacabana: tantra avonden voor mensen die (meer) ervaring willen opdoen en die nieuwsgierig zijn naar wat tantra kan betekenen voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze avond staat in het teken van intimiteit. We gaan dit onderzoeken en vorm geven in verschillende werkvormen zoals contact-oefeningen, beweging, dans, visualisatie en aanraking. Wat betekent intimiteit voor jou en hoe laat jij je daarin zien?

 

Trainer: Anina Storteboom, intimiteitscoach, docent Tibetaanse tantramassage, psychosociaal therapeut en trainer/workshopgever. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van liefde, seksualiteit en tantra, bij o.a. Daniel Odier, de Tantratempel, Andrew Barnes, Wild Tantra en Susanne Roursgaard en heb jarenlang tantra weekenden en avonden (mede) begeleid op Helios Centrum in Heerde. Mijn bezieling ligt in het scheppen van een omgeving, waarin mensen zichzelf kunnen zijn en hun levensenergie kunnen aanwenden als middel tot groei. Liefde, intimiteit en seksualiteit zijn hierbij heel belangrijke ingredienten. Ik neem je mee op een speelse reis, waarbij we diep duiken, onszelf opdelven en weer terugvinden.