Evenement 19-03-22 : Reiki I - II - III cursus


Reiki I - II - III cursus

Houder:
Indalo Yogacentrum, holistisch centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Beroepsopleidingen - Cursussen - Workshops - Behandelingen
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 19 maart 2022 - zaterdag, 28 mei 2022
  Locatie:
Elst (Gld)
Tijd:
10.00 - 17.00 (totaal 3 zaterdagen)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 450,- incl btw en syllabus
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jacquesatindaloyogacentrum .nl

De Reiki cursussen worden gegeven door Jacques Lut, volgens de Usui-methode en met gebruik van het boek "de Kern van Reiki" van Diane Stein.
Elke graad heeft, zoals Diane Stein reeds in haar boek aangeeft, 1 inwijding.
Als je de cursusdag met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een certificaat als Reiki Healer, resp. voor Reiki I, II en III. Na afloop van de gehele cursus Reiki I, II en III ontvang je een syllabus.

Reiki I - 1e graad (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki I cursus leer je door middel van het laten doorstromen van energie (handoplegging) healing te geven. Bij deze cursus leer je jezelf en ook anderen behandelen. Bij Reiki I zul je vooral zelf veel baat hebben.
De Reiki I inwijding is in eerste instantie bedoeld voor zelfgenezing. Er komt meer Ki-energie de aura en het lichaam binnen dan men tot dan heeft ervaren en de aura en de chakra's worden helder.

Reiki II - 2e graad (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki II cursus worden drie Reiki symbolen geïntroduceerd en voor het eerst bewust toegepast. Bij Reiki II ben je in staat om door middel van symbolen energie op afstand over te dragen. Behandeling met Reiki II maakt rechtstreekse handoplegging veel krachtiger (zowel zelfbehandeling als anderen behandelen), de symbolen versterken je energie-overdracht en je energie gaat nog veel sterker stromen. Bovendien geeft het ook de methode en de werkwijze voor het behandelen van mensen die fysiek niet aanwezig zijn - afstandsgenezing.
De Reiki II inwijding vergroot merkbaar de hoeveelheid helende energie van de ontvanger.

Reiki III - 3e graad (cursusduur: 1 dag)
Bij de Reiki III cursus worden nog twee Reiki symbolen geïntroduceerd. Je ontvangt meer informatie met betrekking tot de symbolen en de methode om inwijdingen te geven.
Bij Reiki III word je reikwijdte nog veel meer verdiept, je trillingsniveau wordt nog meer verhoogd en je ervaart ook meer eenheid en evenwichtigheid in jezelf. Je ervaart een vergroot vermogen om helende energie door te geven en het helende vermogen bereikt ook een hoger niveau. Ook leer je hoe je de energiekanalen, die worden gebruikt bij de Reiki initiaties, bij anderen te openen om ook hen in te wijden.
De Reiki III inwijding is de graad van master en leraar. Bij deze inwijding is de energie op spiritueel niveau betrokken en de persoon die de inwijding ontvangt valt een spirituele heling ten deel. Deze energie is pure vreugde, éénzijn met al wat leeft en verbondenheid met de Godheid of Bron.

In de Reiki cursus gaan we leren ons af te stemmen en contact te maken met onze Reiki Gidsen en andere dierbaren uit de wereld van liefde en licht. Meditaties, visualisaties en ademhalingstechnieken zullen jou meer vertrouwen geven om als Reiki Healer te mogen werken. De inwijding is onder meer een soort terugbetaling van karma. Tijdens het inwijdingsproces wordt ´negatieve´ karma losgemaakt uit de ontvanger, als een soort beloning voor Reiki Healer worden. Iedereen heeft het vermogen in zich om deze natuurlijke geneeswijze verder te ontwikkelen en direct toe te passen. Je komt nog meer in je eigen kracht te staan en je gaat meer positieve energie en onvoorwaardelijke liefde in je leven creëren. Reiki is voor het Leven!.