Evenement 27-03-22 : Trance Healing cursus


Trance Healing cursus

Houder:
Indalo Yogacentrum, holistisch centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Beroepsopleidingen - Cursussen - Workshops - Behandelingen
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 27 maart 2022 - zondag, 26 juni 2022
  Locatie:
Elst (Gld)
Tijd:
10.30 - 17.00 (totaal 4 zondagen)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 490,- incl. btw en syllabus
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jacquesatindaloyogacentrum .nl

Wat is Trance Healing?

In de leer van de spiritisten verstaat men onder 'trance' de toestand waarin het medium zich bevindt ten gevolge en tijdens de materialisatie van de Spirits. De uitdrukking wordt gewoonlijk gebruikt om een toestand van geestvervoering, verrukking, extase aan te duiden.

Trance Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat Gidsen uit de wereld van liefde en licht hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Trance Healing is een natuurlijk proces. Het is een stroom van helende universele energie tussen de healer en de ontvanger.

Op zondag 27 maart start de Trance Healing cursus 2022.

Trance Healing is een natuurlijke geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de Universele Bron. Tijdens de Trance Healing cursus leer je met behulp van diverse healingtechnieken healing te geven in een trancestaat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Je gaat werken met de Trance energie, energetisch healen, transformeren en meerdere vormen van healing samenbrengen, healingen geven en werken in verschillende posities in de chakra's en de aura. Trance Healing zal je meer inzicht geven, brengt balans in je leven, zal meer positieve energie in je leven creeeren, maakt heel en kan zorgen voor verlichting en/of genezing.

Door oefeningen, afgewisseld met diephelende meditaties, jezelf en anderen naar een hoger niveau brengen. Je verbinden met de universele wereld en je in vertrouwen laten leiden door je Healinggids(en) is een prachtige samenwerking. In alle rust en ruimte de vele vormen van healing samenbrengen en integreren met nieuwe healing technieken. Dit zijn slechts enkele van de vele ervaringen welke je mag beleven tijdens de Trance Healing cursus.

Iedereen heeft het vermogen om deze natuurlijke geneeswijze en bijzondere vorm van healing te ontwikkelen en te integreren, eigen te maken en direct toe te passen op jezelf, in je familiekring en bij vrienden of in je praktijk.

Start: 27 maart

Duur: 4 zondagen 10.30 - 17.00 uur

Data:

27 maart 2022 (dag 1)
24 april 2022 (dag 2)
22 mei 2022 (dag 3)
26 juni 2022 (dag 4)

Locatie: Zalencentrum Onder de Toren - St. Maartenstraat 34 - 6661 DA Elst (Gld)

Cursusgeld: 490,- euro totaal voor 4 cursusdagen, inclusief btw, certificaat en syllabus

Betaling: contant, te voldoen op 27 maart

Inschrijving en informatie

Uitgebreide informatie over alle data, tarieven, inschrijving en meer kun je terugvinden op onze website.

Ervaring en vertrouwen zullen jouw unieke mogelijkheden op de juiste plaats brengen. Als je graag wil deelnemen, dan zien we je inschrijving van harte tegemoet. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen... 

Lieve groet,

Christa en Jacques